Kundeservice

ESETs kundeservicespesialister er tilgjengelige for å gi administrativ assistanse eller teknisk støtte for ESET Smart TV Security eller hvilket som helst annet ESET-produkt.

Følg denne koblingen for å kontakte ESETs kundeservice.

For å sende en støtteforespørsel direkte fra enheten din, gå til Innstillinger fra hovedskjermen i ESET Smart TV Security, klikk på Kundeservice > Skjema for kundeservice og fyll inn alle obligatoriske felt. ESET Smart TV Security inneholder avansert loggingsfunksjonalitet for å diagnostisere potensielle tekniske problemer. Klikk på Send for å sende forespørselen din. En av ESETs kundeservicespesialister vil kontakte deg på e-postadressen du oppgav.