Innstillinger

Språk

Som standard er ESET Smart TV Security installert i språket som er satt som systemstandard på enheten (i Android OS Språk og tastatur-innstillinger). For å bytte språk på brukergrensesnittet i programmet, klikker du på Språk og velger det språket du vil ha.

Statistikk over anonym bruk

ESET Smart TV Security sender anonym søknadsinformasjon (ytelse, driftsstatistikk) som hjelper oss med å forbedre programmet og tjenestene våre.