ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

További beállítások

Ellenőrzés ütemezése

Beütemezhet ellenőrzést a hét tetszőleges napjaira. Az ellenőrzés minden héten végbe fog menni a kijelölt napokon. Heti ellenőrzés beütemezése:

1.Kattintson az Ellenőrzés ütemezése elemre a Speciális beállítások menüben

2.Kattintson az Engedélyezés elemre

3.Válassza ki az ellenőrzési intervalluot: kattintson azokra a napokra és időpontokra, amikor végre szeretné hajtani az ellenőrzést.

4.Kattintson a Frissítés elemre

A beütemezett ellenőrzés akkor is futni fog, ha a készülék készenléti módban van.

Valós idejű védelem

A valós idejű víruskereső a rendszer indításakor automatikusan elindul és ellenőrzi az Ön által használt fájlokat. Automatikusan ellenőrzi a Download mappát, valamint a telepített vagy frissített alkalmazásokat.

ESET LiveGrid megbízhatósági rendszer

A ESET LiveGrid egy megelőzésre alkalmas rendszer, amely egy további védelmi szintet biztosít készülékének. A szolgáltatás folyamatosan figyeli a rendszerben futó programokat és folyamatokat, és összeveti az eredményt az ESET több millió felhasználójától gyűjtött adatokkal. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az ESET összes felhasználójának pontosabb proaktív védelmet és ellenőrzési sebességet tudjunk nyújtani. Javasoljuk, hogy kapcsolja be ezt a szolgáltatást.

ESET LiveGrid visszajelzési rendszer

Lehetővé teszi számunkra, hogy anonim statisztikai adatokat, összeomlási jelentéseket és diagnosztikai adatokat gyűjtsünk a gyanús objektumokról, amelyek automatikus feldolgozásával létrehozzuk az észlelési mechanizmust a felhőrendszerünkben.

Kéretlen alkalmazások keresése

A potenciálisan kéretlen alkalmazások olyan programok, amelyek reklámprogramot tartalmaznak, eszköztárakat telepítenek, követik az Ön keresési eredményeit, illetve más, nem egyértelmű célból települtek. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a kéretlen alkalmazások előnyei nagyobbnak látszanak a kockázatuknál. Az ESET emiatt az ilyen alkalmazásokat az egyéb típusú kártevő szoftverekénél alacsonyabb kockázatú kategóriába sorolja be.

Veszélyes alkalmazások keresése

Számtalan olyan jogszerű alkalmazás létezik, amely a hálózati készülékek felügyeletének egyszerűsítésére szolgál. Nem megfelelő kezekben azonban kártékony célokra használható. A Veszélyes alkalmazások keresése funkció lehetővé teszi az ilyen típusú alkalmazások figyelését és letiltását (tetszés szerint). A veszélyes alkalmazások csoportjába a kereskedelemben kapható, törvényes szoftverek tartoznak, Többek között a távoli hozzáférést biztosító eszközök, a jelszófeltörő alkalmazások, valamint a keyloggerek.

Ellenőrzés szintje

Kétféle ellenőrzési szint közül választhat:

Optimalizált – azOptimalizált ellenőrzés telepített alkalmazásokat, DEX fájlokat (az Android operációs rendszer végrehajtható fájljait), SO fájlokat (könyvtárakat), többszörösen tömörített fájlokat legfeljebb 3 szintig és SD-kártyák tartalmát vizsgálja meg.

Mindenre kiterjedő – az összes fájltípust (a kiterjesztésétől függetlenül) ellenőrzi a belső memórián és az SD-kártyán is.