ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Antivírus

Az Antivírus modul a bejövő kártevők blokkolásával, majd az állományok megtisztításával védi készülékét a kártékony kódok ellen. A valós idejű védelem ellenőrzi az összes újonnan telepített alkalmazást, ezzel is proaktív védelmet biztosítva.

Kártevők

Lehetővé teszi az ESET Smart TV Security által észlelt kártevők kezelését. Egyszerre törölheti az összes kártevőt, ha az Összes eltávolítása elemre kattint, illetve a Kártevő adatai elemre kattintva egyenként kezelheti a kártevőket. Ha szeretné, mellőzhet is egy-egy kártevőt; ekkor az engedélyezőlistára kerül az adott kártevő.

Ellenőrzés most

Ez a funkció azonnali ellenőrzést végez a készüléken. A program egyes előre megadott állománytípusokat alapértelmezés szerint ellenőriz. A készülék ellenőrzése során a program megvizsgálja a memóriát, a futó folyamatokat és a futásukhoz szükséges dinamikus csatolású kódtárakat, valamint a belső és a cserélhető adattárolókon található állományokat. Az ESET Smart TV Security mindig végez ellenőrzést a készülék újraindítása után.

Modulok frissítése

Az ESET Smart TV Security alapértelmezés szerint egy frissítési feladattal biztosítja a program rendszeres frissítését. A frissítés kézzel történő futtatásához koppintson a Modulok frissítése elemre.

További beállítások