Johdanto

ESET Smart TV Security on osa Android-laitteille tarkoitettua tietoturvaratkaisua. Voit yhdellä ESET-käyttöoikeudella tai Google-tilin tilauksella suojata jopa 5 samalle Google-tilille kirjautunutta Android-laitetta (älypuhelinta, tablettia, Android-televisiota...). ESET Smart TV Security on nopea ja tehokas virustentorjunta- ja haittaohjelmasuojaussovellus, joka suojaa älytelevisiota ja muita Android TV -käyttöjärjestelmässä toimivia laitteita uusilta uhilta ja tietojenkalastelusivustoilta. Ratkaisu suojaa sekä tiedot että tietosuojan.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat seuraavat:

Virustentorjunta

Tietojenkalastelusuojaus

Kiristysohjelmasuojaus

Ajoitettu tarkistus

Manuaalinen haittaohjelmatarkistus