Virustentorjunta

Antivirusmoduuli suojaa laitettasi haitalliselta koodilta torjumalla saapuvia uhkia ja puhdistamalla ne. Reaaliaikainen suojaus tarkistaa kaikki uudet asennetut sovellukset ja toimii näin ennakoivana suojauksena.

Uhat

Mahdollistaa tuotteen ESET Smart TV Security havaitsemien uhkien hallinnan. Voit poistaa kaikki uhat kerralla valitsemalla Poista kaikki tai hallinnoida yksittäisiä uhkia valitsemalla Uhan tiedot. Voit myös valita uhan ohittamisen. Tämä asettaa uhan sallittujen luetteloon.

Tarkista nyt

Tämä toiminto tarkistaa laitteesi heti. Tietyt ennalta määritetyt tiedostotyypit tarkistetaan oletusarvoisesti. Laitetarkistus tarkistaa muistin, käynnissä olevat prosessit ja niiden alisteiset dynaamisten linkkien kirjastot sekä tiedostot, jotka ovat osa sisäistä ja siirrettävää tallennusvälinettä. ESET Smart TV Security aloittaa tarkistuksen aina laitteen käynnistyksen jälkeen.

Päivitä moduulit

ESET Smart TV Security sisältää oletusarvoisesti päivitystehtävän, jolla varmistetaan, että ohjelma päivitetään säännöllisesti. Voit suorittaa päivityksen manuaalisesti valitsemalla Päivitä moduulit.

Lisäasetukset