Mere

Licens

Du modtager nyheder i produktet og de seneste tilbud fra ESET.

Opdatér program

For at opnå maksimal beskyttelse er det vigtigt, at du bruger den seneste version af ESET Smart TV Security. Klik på Opdater for at se, om der findes en opdateret version, du kan hente på ESETs websted. Denne indstilling er ikke tilgængelig, hvis du har hentet ESET Smart TV Security i Google Play – i dette tilfælde opdateres produktet automatisk fra Google Play.

Kundepleje