ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg emnet

Anti-Phishing

Begrebet phishing definerer en kriminel handling, som er baseret på manipulation af brugere med det formål at få deres fortrolige oplysninger. Phishing bruges ofte til at få adgang til følsomme oplysninger, f.eks. bankkontonumre, kreditkortnumre, pinkoder eller brugernavne og adgangskoder.

Vi anbefaler, at du lader Anti-Phishing være aktiveret. Alle potentielle phishingangreb, der stammer fra websteder eller domæner, vises i en meddelelse med oplysninger om det forsøgte angreb.

Anti-Phishing kan integreres i de mest almindelige webbrowsere, der findes på Android-operativsystemet, herunder Chrome og standardbrowsere, der leveres forudinstalleret på Android-enheder (som regel kaldet Internet eller Browser). Andre browsere vises måske som ubeskyttede, da de ikke leverer tilstrækkelig integration for Anti-Phishing. For at du kan udnytte Anti-Phishing-funktionaliteten fuldt ud, anbefaler vi, at du ikke bruger ikke-understøttede webbrowsere.

 

Opnå forbedrede funktioner – ESET Smart TV Security advarer dig, hvis Anti-Phishing-beskyttelsen kræver, at du giver yderligere tilladelser i Android-operativsystemet. Tryk på Tillad for at åbne systemets adgangsindstillinger, og overvej de tilgængelige indstillinger for at give support til flere browsere og aktivere beskyttelse, når du browser i privat tilstand (ikke-synlig). Hvis du ikke vil rapportere dette som et problem, skal du trykke på Ignorer dette problem (anbefales ikke).