Avancerede indstillinger

Planlæg scanning

Du kan planlægge en scanning på bestemte dage i ugen. Scanningen gentages hver uge på de dage, du har valgt. Sådan planlægger du en ugentlig scanning:

1.Klik på Planlæg scanning i indstillingen Avancerede indstillinger

2.Klik på Aktivér

3.Vælg dit scanningsinterval ved at klikke på de dage, du vil udføre scanningen, og vælge det tidspunktet, scanningen skal udføres på.

4.Klik på Opdater

Den planlagte scanning kører, også selvom enheden er i standbytilstand.

Beskyttelse i realtid

Realtidsscanneren starter automatisk ved systemstart og scanner de filer, du arbejder med. Den scanner automatisk mappen Download og installerede eller opdaterede programmer.

ESET LiveGrid-omdømmesystem

ESET LiveGrid er et forebyggende system, der er udviklet til at give din enhed et ekstra sikkerhedslag. Det overvåger hele tiden systemets kørende programmer og processer og sammenholder disse med de nyeste oplysninger, der er indhentet fra millioner af ESET-brugere over hele verden. Dette giver os mulighed for at levere en bedre og mere præcis proaktiv beskyttelse og en højere scanningshastighed til alle ESET-brugere. Vi anbefaler, at du aktiverer denne funktion.

ESET LiveGrid-feedbacksystem

Giver os mulighed for at indsamle anonyme statistikker, rapporter om nedbrud og diagnosticeringsdata om mistænkelige elementer, som vi behandler automatisk for at oprette registreringsmekanismer i vores cloudbaserede system.

Registrer potentielt uønskede programmer

Et potentielt uønsket program er et program, der indeholder adware, installerer værktøjslinjer, sporer dine søgeresultater eller har andre uklare hensigter. Der kan være situationer, hvor du føler, at fordelene ved et potentielt uønsket program vejer tungere end risiciene. ESET tildeler derfor sådanne programmer en lavrisikokategori sammenlignet med andre typer skadelig software.

Registrer potentielt usikre programmer

Der er mange legitime programmer, som er designet til at forenkle administrationen af enheder på netværket. Men hvis de havner i de forkerte hænder, kan de misbruges til skadelige formål. Aktivér indstillingen Registrer potentielt usikre programmer for at overvåge disse typer programmer og blokere dem, hvis du foretrækker det. Potentielt usikre programmer er den klassifikation, der bruges om kommerciel, lovlig software. Denne klassifikation inkluderer programmer som værktøjer til fjernadgang, programmer til at knække adgangskoder og keyloggers.

Scanningsniveau

Du kan vælge mellem to scanningsniveauer:

Smart – Smart-scanning scanner installerede programmer, DEX-filer (eksekverbare filer til Android-operativsystemet), SO-filer (biblioteker), filer med en maksimal scanningsdybde på tre indlejrede arkiver og SD-kortindhold.

I dybden – Under en scanning i dybden scannes alle filtyper, uanset filtypenavn, både i den interne hukommelse og på SD-kortet.