Antivirus

Antivirusmodulet beskytter din enhed mod skadelig kode ved at blokere indgående trusler og derefter fjerne dem. Beskyttelse i realtid scanner alle programmer, der er installeret for nylig, for at give dig proaktiv sikkerhed.

Trusler

Giver dig mulighed for at administrere trusler, der registreres af ESET Smart TV Security. Du kan slette alle trusler på én gang ved at klikke på Fjern alle eller administrere de enkelte trusler ved at klikke på Trusselsdetaljer. Du kan også vælge at ignorere en trussel. Derved anbringes truslen på en hvidliste.

Scan nu

Denne indstilling udfører en øjeblikkelig scanning af din enhed. Visse foruddefinerede filtyper scannes som standard. Under en enhedsscanning kontrolleres hukommelsen, kørende processer og deres afhængige dynamiske linkbiblioteker samt filer, der er en del af det interne og flytbare lager. ESET Smart TV Security starter en scanning, hver gang din enhed startes.

Opdater moduler

ESET Smart TV Security indeholder som standard en opdateringsopgave for at sikre, at programmet opdateres jævnligt. Hvis du vil køre opdateringen manuelt, skal du klikke på Opdater moduler.

Avancerede indstillinger