Produktaktivering

ESET Smart TV Security har tre tilgængelige versioner:

Gratis – en licens for hele livet til det gratis produkt. Det omfatter grundlæggende funktioner

Prøveversion – en 30-dages licens til prøveversionen af Premium-produktet. Premium-funktioner aktiveres i prøveversionens varighed. Licensen til prøveversionen aktiveres automatisk, første gang ESET Smart TV Security installeres via en Google-konto.

Premium – en licens til Premium-produktet. Premium-funktioner aktiveres i Premium-licensens varighed.

I denne tabel kan du se, hvilke funktioner der er tilgængelige i den gratis version, prøveversionen og Premium-versionen:

Gratis

Prøve og Premium

Antivirus

Antivirus – Automatiske scanninger

Automatiske opdateringer af registreringsmoduler

Beskyttelse i realtid

USB-scanning på farten

Ransomware-beskyttelse

Anti-Phishing

Planlagt scanning

Hvis du vil aktivere ESET Smart TV Security direkte på din Android TV-enhed, skal du gå til Indstillinger på hovedskærmen i ESET Smart TV Security og klikke på Licens.

Du kan aktivere ESET Smart TV Security på flere måder.

Hvis du allerede har købt en ESET Premium-licens sammen med din Google-konto, aktiveres ESET Smart TV Security automatisk. Du kan aktivere op til 5 produkter med én ESET-licens på din Google-konto. Hvis du vil gøre det, skal din Google-konto være aktiv på enhederne med de ESET-produkter, du vil aktivere.

Du kan abonnere på Premium-funktioner i den årlige eller månedlige periode. Vælg denne indstilling, hvis du ikke har en licens og ønsker at købe en via Google Play. En abonnementslicens fornyes automatisk med angivne intervaller.

Jeg har en licensnøgle – Vælg denne indstilling, hvis du allerede har en licensnøgle. En licensnøgle er en entydig streng i formatet: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, som bruges til at identificere licensejeren. Du kan finde den i den e-mail, du har modtaget fra ESET, eller på det licenskort, der fulgte med den købte boks.