Startguide

Når programmet er installeret, skal du følge vejledningen på skærmen i startguiden:

1.Klik på Acceptér for at acceptere vilkårene i slutbrugerlicensaftalen, brugerens samtykke og politikken om beskyttelse af personlige oplysninger.

2.Vælg indstillingen for enten at tillade eller afvise din deltagelse i ESET Live Grid-feedbacksystemet. Det kan senere ændres i programmets indstillinger. Du kan læse mere i dette afsnit.

3.Vælg enten Aktivér eller Deaktiver for at angive, om ESET Smart TV Security skal registrere potentielt uønskede programmer. Det kan senere ændres i programmets indstillinger. Du kan finde flere oplysninger om potentielt uønskede programmer i dette afsnit.

4.Gennemse tilladelser til ESET Smart TV Security, og klik på Fortsæt. Klik på Tillad for at give ESET Smart TV Security adgang. Hvis du klikker på Afvis, installeres ESET Smart TV Security ikke.

5.På skærmen Vælg din e-mailadresse skal du vælge den e-mailkonto, der skal modtage e-mails om ESET-licensregistreringen, om nulstilling af sikkerhedsadgangskoden og fra teknisk support. Klik på Vælg e-mail for at få vist listen over tilgængelige e-mailkonti. Vælg e-mailen på listen over konti, eller klik på Tilføj konto for at føje en ny e-mailkonto til din enhed. Klik på OK for at bekræfte kontoen. Klik på Næste for at fortsætte.

note

Bemærk

Hvis du allerede har en licens, der er knyttet til en Google-konto, skal du angive den tilknyttede e-mailadresse for at bruge din eksisterende licens.

6.ESET Smart TV Security er nu konfigureret på din enhed. Klik på Start første scanning for at scanne din enhed for potentielle trusler.