Kundepleje

Medarbejdere i ESET-kundepleje kan yde administrativ hjælp eller teknisk support, der er relateret til ESET Smart TV Security eller et andet ESET-produkt.

Kontakt ESET-kundepleje ved at følge dette link.

Hvis du vil sende en supportanmodning direkte fra din enhed, skal du gå til Indstillinger fra hovedskærmen i ESET Smart TV Security, klikke på Kundepleje > Kundeplejeformular og udfylde de påkrævede felter. ESET Smart TV Security inkluderer avanceret logføringsfunktionalitet, der kan hjælpe med at diagnosticere potentielle tekniske problemer. Klik på Send for at sende din anmodning. En medarbejder i ESET-kundepleje kontakter dig på den oplyste e-mailadresse.