ESET HOME introduktion

ESET HOME sammankopplar flera funktioner som hjälper dig att navigera och få ut mesta möjliga av dina ESET-produkter för hemmet.

ESET HOME innehåller följande funktioner och program:

Devices64x64icon Enhetshantering

Med enhetshantering kan du komma åt information om enheter med ESET-produkter som är anslutna till ditt ESET HOME-konto eller datorer som har aktiverats av abonnemang som hanteras genom ditt konto, samt inaktivera din ESET-produkt på en enhet.

Enhetshantering – onlinehjälp

Licences64x64icon Hantering av abonnemang

Med abonnemangshantering kan du se viktig information om varje abonnemang, abonnemangsstatus, abonnemangets utgångsdatum, antalet aktiverade enheter och (om tillämpligt) överanvändning av abonnemanng eller varningar om utgångna abonnemang. Du kan också dela ett abonnemang med andra användare.

Hantering av abonnemang − Onlinehjälp

AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

ESET Anti-Theft är en specialfunktion i ESET-säkerhetsprodukter för hemanvändare. Genom att använda modern teknik som geografisk IP-adressuppsökning, lagring av webbkamerabild, skydd av användarkonto och enhetsövervakning kan ESET Anti-Theft hjälpa dig och polisen att lokalisera datorn eller enheten om den försvinner eller stjäls. ESET Anti-Theft ansluter ESET-produkten till ESET HOME-portalen, vilket gör det möjligt för dig att se aktivitet som sker på datorn eller den mobila enheten i en webbläsare på vilken enhet som helst, vilket gör det enklare att spåra den.

ESET Anti-Theft är inte tillgängligt som ett fristående program, utan som en funktion i följande produkter:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft – Onlinehjälp

ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

ESET Parental Control-webbtjänsten fungerar som ett tillägg till ESET Parental Control-programmet som skyddar barn mot hot på sina smartphones och surfplattor. Programmet i sig är ett fristående Android-program som är helt integrerat med ESET HOME, så att föräldrar kan övervaka och justera sitt barns onlineaktivitet inte bara från ESET Parental Control-programmet, utan även från vilken webbläsare som helst genom att logga in på sitt ESET HOME-konto.

ESET Parental Control – Onlinehjälp

paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager är en del av ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate- och ESET Smart Security Premium-abonnemanget. Den här funktionen skyddar och lagrar dina lösenord och personuppgifter. Den har även en funktion för ifyllning av formulär som sparar tid genom att fylla i webbformulär automatiskt och korrekt.

ESET Password Manager finns som ett program för iOS- och Android-system och som ett webbläsartillägg.

ESET Password Manager – Onlinehjälp

note

För att komma åt ESET HOME-portalfunktioner måste du skapa ett ESET HOME-konto.

icon_vpn_1ESET VPN

ESET-funktionen VPN (Virtual Private Network) är en del av paketen ESET Small Business Security och ESET HOME Security Ultimate. VPN gör det möjligt för användare att upprätta en privat nätverksanslutning när de använder offentliga och privata nätverk.

ESET VPN – onlinehjälp