Enheter

Lägg till en ny enhet eller serverenhet

Om du vill skydda en ny enhet klickar du på +Skydda enhet i avsnittet Enheter eller se Lägga till en enhet.

Visa information om enhet eller serverenhet

Det här fönstret listar alla enheter som är anslutna till ditt konto för ESET HOME. Det föreslår också enheter att ansluta. Varje ansluten enhet representeras med dess namn, programstatus och information om produktuppdateringar.

PAGE_DEVICES

Tillsyn krävs

Enheter eller servrar i den här listan har en varning eller ett viktigt meddelande.

Enheter utan problem

I den här listan hittar du enheter eller servrar som fungerar korrekt. Säkerhetsprodukten som körs på den skyddade enheten är aktiverad och uppdaterad till den senaste versionen. Operativsystemet är uppdaterat och om det är en mobil enhet har den inte rapporterats som saknad.

Enheter som föreslås för anslutning

Enheter eller servrar i den här listan är skyddade med ditt abonnemang men de är inte anslutna till ditt konto för ESET HOME. I den här kategorin identifieras enheterna utifrån deras namn. Klicka på enheten som du vill ansluta och sedan på Meddela enheten för att hantera och visa enhetens säkerhet.

Enhetsuppgifter

Klicka på Visa mer information om du vill visa detaljerad enhetsinformation.

Meddelanden – Visar problem med ESET-produkten som är installerad på enheten. Klicka på det specifika meddelandet om du vill se detaljerad information. Den här informationen är endast tillgänglig om enheten eller servern har en varning eller ett viktigt meddelande.

Produktinformation – visar information om den installerade produkten och aktiveringsdatumet.

Abonnemangsinformation − visar information om abonnemang som används för aktivering och nästa betalningsdatum. Klicka på Öppna abonnemang för mer information.

Anti-Theft – klicka på Öppna Anti-Theft för att hantera enheter som skyddas av ESET Anti-Theft. Den här funktionen är endast tillgänglig om enheten skyddas av ESET Anti-Theft.

Produktversion

Information om statusen för enhets- eller serversäkerhet finns i Abonnemangsanvändning.