Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

Σύνδεση κινητών συσκευών

Η σύνδεση κινητών συσκευών ESET PROTECT είναι ένα στοιχείο που επιτρέπει τη διαχείριση κινητών συσκευών (Android και iOS) με το ESET PROTECT, καθώς και τη διαχείριση του ESET Endpoint Security για Android.


important

Έχει προγραμματιστεί το Τέλος του κύκλου ζωής για τη Διαχείριση/σύνδεση κινητών συσκευών του ESET PROTECT (MDM/MDC) (μόνο για εσωτερική εγκατάσταση). Διαβάστε περισσότερα. Συνιστάται η μετεγκατάσταση στο cloud διαχείρισης κινητών συσκευών.

MDM

Δείτε την εικόνα σε μεγαλύτερη


note

Συνιστάται να αναπτύξετε το στοιχείο MDM σε μια κεντρική συσκευή διαφορετική από τη συσκευή στην οποία φιλοξενείται ο διακομιστής ESET PROTECT.

Οι συνιστώμενες προϋποθέσεις υλικού για περίπου 80 διαχειριζόμενες κινητές συσκευές είναι:

Υλικό

Συνιστώμενη διαμόρφωση

Επεξεργαστής

4 πυρήνες, 2,5 GHz

ΜΝΉΜΗ RAM:

4 GB (συνιστάται)

HDD

100 GB

Για περισσότερες από 80 διαχειριζόμενες κινητές συσκευές, οι απαιτήσεις υλικού δεν είναι πολύ μεγαλύτερες. Ο λανθάνων χρόνος μεταξύ της αποστολής της εργασίας από το ESET PROTECT και της εκτέλεσης της εργασίας στην κινητή συσκευή θα αυξηθεί αναλογικά με τον αριθμό των συσκευών στο περιβάλλον σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης του MDM για Windows (Πρόγραμμα εγκατάστασης «όλα σε ένα) ή Εγκατάσταση στοιχείων) ή Linux.