Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

Εικονική συσκευή ESET PROTECT

Η εικονική συσκευή ESET PROTECT (ESET PROTECT VA) διατίθεται για χρήστες που θέλουν να εκτελούν το ESET PROTECT σε εικονικό περιβάλλον. Επιπλέον, η εικονική συσκευή ESET PROTECT απλοποιεί την ανάπτυξη του ESET PROTECT και είναι ταχύτερη από ότι η χρήση του προγράμματος εγκατάστασης «όλα σε ένα» ή τα πακέτα εγκατάστασης στοιχείου.

Η εικονική συσκευή ESET PROTECT μπορεί να αναπτυχθεί στα περισσότερα εικονικά περιβάλλοντα. Υποστηρίζει τοπικούς υπερ-επόπτες/υπερ-επόπτες υλικού (τύπου 1 ή bare-metal) ((VMware vSphere/ESXi και Microsoft Hyper-V), καθώς και υπερ-επόπτες κεντρικού υπολογιστή που εκτελούνται συνήθως σε επιτραπέζια λειτουργικά συστήματα (VMware Workstation, VMware Player και Oracle VirtualBox). Για μια πλήρη λίστα δείτε την ενότητα Υποστηριζόμενοι υπερ-επόπτες.

Αυτός ο οδηγός περιγράφει με λεπτομέρειες τον τρόπο ανάπτυξης και διαχείρισης του ESET PROTECT VA, καθώς και τις νέες του δυνατότητες:

Κονσόλα διαχείρισης της εικονικής συσκευής ESET PROTECT - Είναι μια απλή διασύνδεση χρήστη βασισμένη σε κείμενο η οποία βασίζεται σε ένα κύριο μενού. Η διασύνδεση θα σας βοηθήσει με τις εντολές κειμένου ζητώντας σας να καθορίσετε τιμές όταν απαιτείται. Ακόμη και χρήστες χωρίς μεγάλη εμπειρία στο CentOS 7 ή σε άλλα λειτουργικά συστήματα Linux μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να διαχειριστούν εύκολα την ESET PROTECT VA. Κάποιες σημαντικές δυνατότητες περιλαμβάνουν:

oΟρισμός στατικής διεύθυνσης IP - Καθορίστε με μη αυτόματο τρόπο μια στατική διεύθυνση IP, εάν ο διακομιστής DHCP δεν έχει εκχωρήσει διεύθυνση IP στο ESET PROTECT VA.

oΛήψη βάσης δεδομένων από άλλο διακομιστή - Εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση ή μετεγκατάσταση του ESET PROTECT VA.

oΔημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά βάσης δεδομένων ESET PROTECT - Αυτές οι δυνατότητες είναι σημαντικές για τη στρατηγική ανάκτησης της βάσης δεδομένων σε περίπτωση καταστροφής και είναι διαθέσιμες σε περίπτωση προβλημάτων με το ESET PROTECT VA.

oΕπαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων - επαναφέρει τη συσκευή σε κατάσταση νέας ανάπτυξης. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με το ESET PROTECT VA. Να έχετε έτοιμο ένα αντίγραφο ασφαλείας της βάσης δεδομένων, για να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων.

Κονσόλα διαχείρισης Webmin - Είναι μια διασύνδεση άλλου κατασκευαστή βασισμένη στο διαδίκτυο, η οποία απλοποιεί τη διαδικασία διαχείρισης συστημάτων Linux. Σας παρέχει την άνεση της απομακρυσμένης διαχείρισης του ESET PROTECT VA μέσα από το πρόγραμμα περιήγησής σας, χρησιμοποιώντας μια διαισθητική διασύνδεση. Οι πιο σημαντικές μονάδες του Webmin περιγράφονται σε αυτό το έγγραφο.