ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Upravljanje prijetnjama

detections_details

Kliknite naziv prijetnje za prikaz bočne trake Pregled prijetnji na desnoj strani.

Da biste upravljali prijetnjama, kliknite stavku i odaberite jednu od dostupnih radnji ili odaberite potvrdni okvir pored jedne ili više stavki i upotrijebite gumb na donjem dijelu zaslona Prijetnje:

Skeniraj – pokrenite zadatak Skeniranje na zahtjev na uređaju za koji je prijavljena odabrana prijetnja.

details_default Prikaži pojedinosti – pogledajte pojedinosti o prijetnji.

Računalo – popis radnji koje možete provesti na računalu na kojem je pronađena prijetnja. Ovaj je popis isti kao onaj u odjeljku Računala.

audit_log Dnevnik provjere - Prikažite dnevnik provjere za odabranu stavku.

icon_resolved Označi kao riješeno / icon_not_resolved Označi kao neriješeno – možete označiti prijetnje kao riješene/neriješene ovdje ili u odjeljku Pojedinosti računala.

scan_default Skeniraj put (dostupno samo za icon_antivirusantivirusne prijetnje – datoteke s poznatim putovima) – stvorite zadatak Skeniranje na zahtjev s unaprijed definiranim putovima i objektima.

icon_create_exclusion Stvori izuzetak (dostupno samo za icon_antivirusantivirusne prijetnje i icon_firewall pravila IDS-a firewalla) – stvorite izuzetke prijetnji.

Opcija icon_inspect_default Istraži (Inspect) omogućuje vam izravno otvaranje pojedinosti stavke u ESET Inspect web konzoli. Ikona Inspect icon_inspect_default u gornjem desnom kutu otvara odjeljak Prijetnje u ESET Inspect web konzoli. ESET Inspect je dostupan samo kada imate ESET Inspect licencu i kada je vaš ESET Inspect povezan s programom ESET PROTECT. Korisniku web konzole potrebno je dopuštenje za Čitanje ili više dopuštenje za Pristup programu ESET Inspect.

Opcija icon_send_file Pošalji datoteku u ESET LiveGuard dostupna je samo za icon_blocked blokirane datoteke. Datoteku možete poslati na analizu zlonamjernih programa (ESET LiveGuard Advanced) iz ESET PROTECT web konzole. Pojedinosti analize datoteke možete vidjeti u poslanim datotekama. Izvršne datoteke možete ručno poslati na analizu programu ESET LiveGuard Advanced u ESET-ovom sigurnosnom programu (trebate imati licencu za ESET LiveGuard Advanced).