ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Pretraživanje kroz razine naniže

Funkciju upravljačke ploče za pretraživanje kroz razine naniže možete upotrijebiti da biste detaljnije ispitali podatke. Omogućuje interaktivni odabir određenih stavki iz sažetka i podrobniji prikaz podataka o njima. Fokusirajte se na željenu stavku „pretraživanjem kroz razine naniže” iz sažetka informacija da biste dobili više informacije o određenoj stavci. Obično postoji nekoliko razina kroz koje možete pretraživati naniže.

Postoji nekoliko opcija pretraživanja kroz razine naniže:

Prikaži Detaljnije informacije – naziv i opis računala, naziv statičke grupe itd. Prikazuje izvorne (ne skupne) podatke za kliknuti redak.

Prikaži samo "vrijednost" – prikaz samo podataka s odabranom razinom ozbiljnosti: informacije, kritično, sigurnosni rizik, sigurnosna obavijest itd.

Proširi stupac vrijednost – prikazat će skupne informacije (obično za prebrojavanje ili zbroj). Na primjer, ako u stupcu postoji samo broj i kliknete Proširi stupac „Računalo”, prikazat će sve detalje o računalima.

Prikaži na stranici računala (sve) – preusmjerava vas na stranicu Računala (prikazuje samo 100 rezultata).

Radnje jednim klikom

Izvješća s informacijama o otkrivenim problemima sadrže dodatne opcije pretraživanja kroz razine naniže kada kliknete stavku na tablici/grafikonu:

"zadatak za rješavanje odabranog upozorenja" – možete riješiti upozorenje odabirom predloženog zadatka koji će se odmah pokrenuti.

Ako se upozorenje ne može riješiti zadatkom, no može se riješiti postavkom pravila, prikazuju se sljedeće opcije:

oUpravljanje pravilima

oNovo pravilo

Pretraži web – pokreće pretraživanje putem Googlea za odabrano upozorenje. Možete upotrijebiti ovu opciju ako nema predloženog odgovora (zadatak ili postavka pravila) kako bi se riješilo odabrano upozorenje.


note

Rezultati koje dobivate pretraživanjem razina drugih izvješća naniže prikazuju samo prvih 1000 stavki.

Kliknite gumb Generiraj i preuzmi ako želite generirati i preuzeti izvješće. Možete odabrati format .pdf ili .csv. CSV je prikladan samo za tablične podatke i upotrebljava ; (točka sa zarezom) kao graničnik Ako preuzmete izvješće u formatu CSV i vidite brojeve u stupcu u kojem bi se trebao nalaziti tekst, preporučujemo da preuzmete izvješće u formatu PDF da biste vidjeli tekstne vrijednosti.

drilldown_computer_expand

drilldown_computer_all