ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Događaji na upravljanim računalima ili u upravljanim grupama

Ta opcija koristi se za obavijesti koje nisu povezane s dinamičkom grupom, nego se temelje na događajima sustava koji su filtrirani iz dnevnika događaja. Odaberite kategoriju dnevnika na kojoj će se temeljiti obavijest i logičkog operatora za filtre.

Kategorija – izaberite među sljedećim kategorijama događaja:

Prijetnja otkrivena firewallom

Antivirusna prijetnja

Skeniraj

HIPS

ESET Inspect upozorenja

Blokirana datoteka

Prvo povezano računalo

Vraćen identitet računala

Stvoreno pitanje kloniranja računala

Pronađen novi MSP korisnik

Prema odabranoj kategoriji postoji popis dostupnih događaja pod opcijama Postavke > Filtriraj prema. Vrijednosti u filtrima uspoređuju se izravno s događajima koje šalju klijenti. Nema konačnog popisa dostupnih vrijednosti.

Statičke grupe pod nadzorom – kliknite Odaberi ili Stvori novu grupu i odaberite statičke grupe da biste suzili broj nadziranih uređaja o kojima želite biti obaviješteni. Ako ne odaberete nijednu statičku grupu, u tom ćete slučaju primati obavijesti za sve uređaje kojima imate pristup.

Preskoči utišane uređaje – ako odaberete ovaj potvrdni okvir, nećete primati obavijesti od utišanih računala (utišana računala će se izuzeti iz obavijesti).

Postavke

Pod Postavke odaberite Operator i vrijednosti za filtar (Filtriraj prema). Samo se jedan operator može odabrati i sve će se vrijednosti procijeniti zajedno s pomoću tog operatora. Kliknite Dodaj filtar da biste dodali novu vrijednost za filtar.