Pojedinosti zadatka

Kliknite zadatak i odaberite Prikaži pojedinosti da biste vidjeli pojedinosti zadatka u sljedećim karticama:

Sažetak

Na ovoj kartici nalazi se pregled postavki zadatka.

Pokretanja

Kliknite karticu Pokretanja da biste prikaz prebacili na rezultat svakog pojedinačnog pokretanja. Ako se prikazuje previše pokretanja, možete filtrirati prikaz da biste ograničili rezultate.

U pokretanjima za zadatke klijenta prikazuje se popis računala s rezultatom koji ste odabrali (pomoću filtra). Kliknite Dodaj filtar da biste filtrirali odabrana pokretanja prema statusu:

Planiranoda (pokretanje zadatka klijenta je planirano), ne (pokretanje zadatka klijenta je dovršeno).

Zadnji statusBez statusa, Izvodi se, Završeno, Neuspješno

Računala s rezultatom drugačijim od odabranog neće se prikazati. Filtar možete izmijeniti ili isključiti kako biste pregledali sva računala, neovisno o njihovom posljednjem statusu.

Možete pretraživati i kroz niže razine, primjerice odabirom opcije Povijest za pregled pojedinosti o pokretanju zadatka klijenta, uključujući vrijeme izvršavanja, trenutačni status, napredak i poruku praćenja (ako je dostupna). Možete kliknuti Naziv računala ili Opis računala i poduzeti daljnje akcije ako je potrebno, ili prikazati pojedinosti računala za određen klijent. Da biste poduzeli radnje na više računala, pomoću potvrdnih okvira odaberite računala i kliknite gumb Radnje.

ct_drill_down_history


note

Ako ne vidite unose u tablici povijesti pokretanja, pokušajte podesiti filtar Izvršeno na dulje trajanje.

Prilikom instalacije starijeg proizvoda tvrtke ESET, izvješće zadatka klijenta prikazuje: Zadatak je isporučen upravljanom programu.

Okidači

Kartica Okidači dostupna je samo za zadatke klijenta i na njoj se prikazuje popis okidača za odabrani zadatak klijenta. Da biste upravljali okidačem, kliknite okidač i odaberite jednu od sljedećih stavki:

edit_default Uredi

Uredite odabrani okidač.

restart_default Odmah ponovno pokreni

Ponovno pokrenite zadatak klijenta (odmah) pomoću postojećeg okidača, bez promjene.

delete_default Izbriši

U potpunosti uklonite odabrani okidač. Da biste uklonili više okidača, odaberite potvrdne okvire s lijeve strane i kliknite gumb Ukloni.

duplicate_default Udvostruči

Stvorite novi okidač na temelju odabranog okidača, pri čemu je za duplikat potreban novi naziv.

tasks_ct_details_triggers