ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

ESET Remote Deployment Tool

ESET Alat za udaljenu instalaciju praktičan je način za distribuciju instalacijskog paketa koji je ESET PROTECT On-Prem stvorio radi daljinske instalacije ESET Management agenta i ESET-ovih sigurnosnih programa na računala putem mreže.

ESET Remote Deployment Tool dostupan je besplatno na web stranici tvrtke ESET kao samostalna ESET PROTECT On-Prem komponenta. Alat za instalaciju namijenjen je prvenstveno za instalaciju na malim do srednjim mrežama i pokreće se administratorskim ovlastima.


note

ESET Remote Deployment Too namijenjen je za instalaciju ESET Management agenta samo na klijentska računala koja podržavaju operacijski sustav Microsoft Windows.

Da biste instalirali ESET Management agent i ESET-ov sigurnosni program s pomoću te metode, slijedite korake u nastavku:

1.Preuzmite ESET Remote Deployment Tool s ESET-ove web-stranice.

2.Provjerite jesu li ispunjeni svi preduvjeti.

3.Pokrenite alat ESET Remote Deployment na klijentskom računalu.

4.Odaberite jednu od sljedećih opcija instalacije:

Active Directory – morat ćete navesti korisničke podatke za Active Directory. Ta opcija uključuje izvoz strukture servisa Active Directory za kasniji uvoz u ESET PROTECT On-Prem.

Skeniranje mreže – morate navesti IP raspone za skeniranje računala u mreži.

Uvoz popisa – morat ćete navesti popis naziva hostova ili IP adresa.

Ručno dodavanje računala – morat ćete ručno navesti popis naziva hostova ili IP adresa.


note

Instalacija može biti neuspješna zbog nekoliko razloga. Ako dođe do problema s instalacijom, pročitajte poglavlje Otklanjanje poteškoća ili provjerene scenarije primjera instalacije ESET Management agenta.