ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Generiranje izvješća

Postoje nekoliko načina za trenutno generiranje izvješća iz predloška izvješća:

Idite na opciju Brzi linkovi na gornjoj traci i kliknite Generiraj izvješće. Odaberite postojeći predložak izvješća i kliknite Generiraj sada.

Kliknite Izvješća i odaberite karticu Kategorije i predlošci. Odaberite predložak izvješća iz kojeg želite generirati izvješće. Kliknite ikonu zupčanika, a zatim kliknite Uredi ako želite mijenjati predložak.

oMožete kliknuti pločicu izvješća da biste generirali i prikazali izvješće na ESET PROTECT web konzoli. Kad se izvješće generira, možete kliknuti Generiraj i preuzmi da biste spremili izvješće u željenom formatu. Možete odabrati format .pdf ili .csv. CSV je prikladan samo za tablične podatke i upotrebljava ; (točka sa zarezom) kao graničnik Ako preuzmete izvješće u formatu CSV i vidite brojeve u stupcu u kojem bi se trebao nalaziti tekst, preporučujemo da preuzmete izvješće u formatu PDF da biste vidjeli tekstne vrijednosti.

Idite na Zadaci > Novo > add_new_defaultZadatak servera da biste stvorili novi zadatak Generiraj izvješće.

oZadatak je stvoren i prikazuje se na popisu Vrste zadataka. Odaberite taj zadatak i kliknite Pokreni odmah na dnu stranice. Zadatak će se odmah izvršiti.

oKonfigurirajte postavke (na način opisan u zadatku Generiraj izvješće) i kliknite Završi.


note

Kada kliknete stavku u izvješću prikazanom na ESET PROTECT web konzoli, pojavljuje se izbornik pretraživanja kroz razine naniže s dodatnim opcijama.

Izvješće MDR-a

Izvješće MDR-a je sigurnosno izvješće za dobavljače usluga upravljanih detekcija i odgovora (engl. Managed Detection and Response, MDR).

Korisniku je za generiranje izvješća MDR-a potreban skup dopuštenja s funkcijom Sveobuhvatna izvješća (administrator/pregledavatelj/prilagođeni skup dopuštenja):

1.Kliknite Izvješća i odaberite karticu Kategorije i predlošci.

2.Kliknite Sveobuhvatna izvješća, a zatim Predložak izvješća MDR-a.

3.Kliknite Generiraj i preuzmi. Izvješće MDR-a možete generirati samo kao .odt datoteku.

Potrebna vam je ESET Inspect licenca da biste vidjeli ESET Inspect incidente u izvješću MDR-a.