ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Čarobnjak za pravila

Pravila se grupiraju/kategoriziraju prema ESET-ovim programima. Standardna pravila sadrže unaprijed definirana pravila, a u prilagođenim pravilima se navode kategorije svih pravila koje ste ručno stvorili.

Upotrijebite pravila za konfiguriranje svog ESET-ova programa na isti način kako biste to učinili u prozoru „Napredno podešavanje” na korisničkom sučelju programa. Za razliku od pravila u servisu Active Directory, ESET PROTECT pravila ne mogu prenositi skripte ili nizove naredbi.

Unesite tekst da biste pretražili stavku pod „Napredno podešavanje” (primjerice, HIPS). Prikazat će se sve postavke HIPS-a. Kada kliknete ikonu information u gornjem desnom kutu, prikazat će se stranica mrežne pomoći za određenu postavku.

policies_manage

Prilagodba filtara i izgleda

Možete prilagoditi trenutačni prikaz zaslona web konzole:

Upravljajte bočnom trakom i glavnom tablicom.

Dodajte filtre i unaprijed postavljene filtre. Možete upotrijebiti oznake za filtriranje prikazanih stavki.

Stvaranje novog pravila

1.Kliknite Radnje > Novo.

2.Unesite osnovne informacije o pravilu, primjerice naziv i opis (nije obavezno). Kliknite Odaberi oznake da biste dodijelili oznake.

3.Odaberite odgovarajući program u odjeljku Postavke.

4.Zastavicama dodajte postavke s kojima će pravilo postupati.

5.Odredite klijente koji će primiti ovo pravilo. Kliknite Dodijeli da biste prikazali sve statičke i dinamičke grupe i njihove članove. Odaberite računalo na koje želite primijeniti pravilo i kliknite U redu.

6.Pregledajte postavke za ovo pravilo pa kliknite Završi.