Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

Διακομιστής SMTP

Το ESET PROTECT μπορεί να αποστέλλει αυτόματα αναφορές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδοποιήσεις. Ενεργοποιήστε το στοιχείο Χρήση διακομιστή SMTP, κάντε κλικ στα στοιχεία Περισσότερα > Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις για προχωρημένους > Διακομιστής SMTP και καθορίστε τα ακόλουθα στοιχεία:

Κεντρικός υπολογιστής - Όνομα κεντρικού υπολογιστή ή μια διεύθυνση IP του διακομιστή SMTP.

Θύρα - Το SMTP χρησιμοποιεί από προεπιλογή τη θύρα 25, αλλά μπορείτε να την αλλάξετε εάν ο δικός σας διακομιστής SMTP χρησιμοποιεί διαφορετική θύρα.

Όνομα χρήστη - Εάν ο διακομιστής SMTP απαιτεί έλεγχο ταυτότητας, καθορίστε το όνομα του λογαριασμού χρήστη SMTP (μη συμπεριλάβετε τον τομέα, γιατί δεν θα λειτουργήσει).

Κωδικός πρόσβασης - Ο κωδικός πρόσβασης που συσχετίζεται με το λογαριασμό χρήστη SMTP.

Τύπος ασφάλειας σύνδεσης - Καθορίστε τον τύπο σύνδεσης. Η προεπιλογή είναι Χωρίς ασφάλεια, αλλά εάν ο διακομιστής SMTP επιτρέπει ασφαλείς συνδέσεις, επιλέξτε TLS ή STARTTLS. Εάν θέλετε να κάνετε τη σύνδεσή σας πιο ασφαλή, χρησιμοποιήστε μια επέκταση STARTTLS ή SSL/TLS, επειδή χρησιμοποιεί ξεχωριστή θύρα για την κρυπτογραφημένη επικοινωνία.

Τύπος ελέγχου ταυτότητας - Η προεπιλογή ορίζεται σε Χωρίς έλεγχο ταυτότητας. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο ελέγχου ταυτότητας από την αναπτυσσόμενη λίστα (για παράδειγμα, Σύνδεση, CRAM-MD5, CRAM-SHA1, SCRAM-SHA1, NTLM ή Αυτόματη)

Διεύθυνση αποστολέα - Καθορίστε τη διεύθυνση του αποστολέα που θα εμφανίζεται στην κεφαλίδα των μηνυμάτων ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Από:)

Δοκιμή διακομιστή SMTP - Αυτή η δοκιμή γίνεται για να διασφαλίζεται ότι οι ρυθμίσεις SMTP είναι σωστές. Κάντε κλικ στο στοιχείο Αποστολή δοκιμαστικού email για να ανοίξει ένα νέο παράθυρο. Εισαγάγετε τη διεύθυνη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη και το δοκιμαστικό μήνυμα αλληλογραφίας θα αποσταλεί μέσω του διακομιστή SMTP σε αυτήν τη διεύθυνση. Ελέγξτε το γραμματοκιβώτιο του παραλήπτη, για να επαληθεύσετε ότι το δοκιμαστικό email παραδόθηκε.