Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

Αυτόματη αναβάθμιση Φορέα ESET Management

Το ESET PROTECT παρέχει αυτόματη αναβάθμιση (αυτόματη αναβάθμιση) του Φορέα ESET Management σε διαχειριζόμενους υπολογιστές.

Απαιτήσεις αυτόματης αναβάθμισης ΦορέαESET Management

Φορέας ESET Management 8.1 και νεότερες εκδόσεις.

Η αυτόματη αναβάθμιση Φορέα αρχίζει να λειτουργεί μετά την εγκατάσταση του διακομιστή ESET PROTECT έκδοσης νεότερης από 8.1 (ή την αναβάθμιση στον διακομιστή ESET PROTECT έκδοσης νεότερης από 8.1).

Πώς λειτουργεί η αυτόματη αναβάθμιση του Φορέα ESET Management

Ο Φορέας αναβαθμίζεται στην πιο πρόσφατη έκδοση που είναι συμβατή με τον εγκατεστημένο διακομιστή ESET PROTECT. Αυτή η έκδοση είναι συνήθως η έκδοση του εγκατεστημένου διακομιστή ESET PROTECT (για παράδειγμα, 10.0).

Η αυτόματη αναβάθμιση Φορέα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Μπορείτε να την απενεργοποιήσετε στην πολιτική Φορέα ESET Management > Ενημερώσεις > απενεργοποιώντας το κουμπί εναλλαγής Ενεργοποίηση αυτόματης αναβάθμισης.

Η αυτόματη αναβάθμιση του φορέα ESET Management ενεργοποιείται περίπου δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης του φορέα ESET Management στο αποθετήριο.


note

Όταν καταστεί διαθέσιμη μια νεότερη έκδοση του φορέα ESET Management και η αυτόματη αναβάθμιση δεν έχει προκύψει ακόμα, μπορείτε να ξεκινήσετε την αναβάθμιση φορέα μη αυτόματα από το στοιχείο Πίνακας ελέγχου > Κατάσταση έκδοσης στοιχείου.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εργασία υπολογιστή-πελάτη Αναβάθμιση στοιχείων του ESET PROTECT.

Ο σχεδιασμός της αυτόματης αναβάθμισης διασφαλίζει μια σταδιακή διεργασία αναβάθμισης η οποία διανέμεται σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να αποφευχθεί αυξημένη επίπτωση στο δίκτυο και στους διαχειριζόμενους υπολογιστές.

Οι αυτόματες ενημερώσεις δεν λειτουργούν εάν χρησιμοποιείτε ένα αποθετήριο χωρίς σύνδεση που δεν περιέχει τα μεταδεδομένα (π.χ., εάν αντιγράψατε προγράμματα εγκατάστασης σε μια κοινόχρηστη μονάδα δίσκου δικτύου). Χρησιμοποιήστε το εργαλείο ειδώλου για να δημιουργήσετε ένα αποθετήριο εκτός σύνδεσης που υποστηρίζει αυτόματες ενημερώσεις. Το αποθετήριο χωρίς σύνδεση του Εργαλείου ειδώλου διανέμει τις αυτόματες ενημερώσεις ταυτόχρονα σε ολόκληρο το δίκτυο (ένα αποθετήριο με σύνδεση διανέμει σταδιακά τις αυτόματες ενημερώσεις).