Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

Διανομή

Πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον ένα μέσο διανομής.

Αποστολή παγίδευσης SNMP

Αποστέλλει μια παγίδευση SNMP. Η παγίδευση SNMP ειδοποιεί το διακομιστή που χρησιμοποιεί ανεπιθύμητο μήνυμα SNMP. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να διαμορφώσετε μια υπηρεσία παγίδευσης SNMP.

Αποστολή ηλεκτρονικής αληλογραφίας

Αποστέλλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση τις ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Από προεπιλογή, το email ειδοποίησης είναι σε μορφή HTML και υπάρχει ένα λογότυπο του ESET PROTECT στην κεφαλίδα. Μπορείτε να έχετε ένα προσαρμοσμένο λογότυπο και διαφορετικές θέσεις λογότυπου σύμφωνα με τις ρυθμίσεις προσαρμογής (Λογότυπο φωτεινού φόντου).

Εάν επιλέξετε το στοιχείο Αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, εισαγάγετε τουλάχιστον έναν παραλήπτη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των παραληπτών των μηνυμάτων ειδοποίησης.

Κάντε κλικ στο στοιχείο add_new_hover για να προσθέσετε ένα νέο πεδίο διεύθυνσης.

Για να προσθέσετε πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα, κάντε κλικ στη διαδρομή Περισσότερα > Προσθήκη χρηστών (προσθήκη διεύθυνσης του χρήστη από το στοιχείο Χρήστες υπολογιστή) ή Περισσότερα > Εισαγωγή CSV ή Επικόλληση από το πρόχειρο (Εισαγάγετε μια προσαρμοσμένη λίστα διευθύνσεων από ένα αρχείο CSV που είναι δομημένο με οριοθέτες).

Περισσότερα > Επικόλληση από το πρόχειρο - Εισαγάγετε μια προσαρμοσμένη λίστα διευθύνσεων που διαχωρίζονται με προσαρμοσμένους οριοθέτες. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με την εισαγωγή CSV.

Αποστολή Syslog

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ESET PROTECT για να αποστέλλετε ειδοποιήσεις και μηνύματα συμβάντων στο διακομιστή Syslog. Επίσης, εξάγετε αρχεία καταγραφής από το προϊόν ESET ενός υπολογιστή-πελάτη και να τα αποστέλλετε στο διακομιστή Syslog. Κρισιμότητα syslog - Επιλέξτε το επίπεδο κρισιμότητας από το αναπτυσσόμενο μενού. Θα εμφανίζονται ειδοποιήσεις με αυτή την επιλεγμένη κρισιμότητα στο διακομιστή Syslog.

Βασικά πεδία στη Διανομή

Προεπισκόπηση μηνύματος - Μια προεπισκόπηση του μηνύματος που θα εμφανιστεί στην ειδοποίηση. Η προεπισκόπηση περιέχει διαμορφωμένες ρυθμίσεις σε μορφή κειμένου. Μπορείτε να προσαρμόσετε το περιεχόμενο και το θέμα του μηνύματος και να χρησιμοποιήσετε μεταβλητές που θα μετατραπούν σε πραγματικές τιμές όταν δημιουργηθεί η ειδοποίηση. Αυτό το μήνυμα είναι προαιρετικό, αλλά συνιστάται για καλύτερο φιλτράρισμα των ειδοποιήσεων και επισκόπηση.

oΘέμα - Το θέμα ενός μηνύματος ειδοποίησης. Κάντε κλικ στο εικονίδιο edit_default για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο. Ένα ακριβές θέμα μπορεί να βελτιώσει την ταξινόμηση και το φιλτράρισμα του μηνύματος.

oΠεριεχόμενο - Κάντε κλικ στο εικονίδιο edit_default για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο. Αφού επεξεργαστείτε το περιεχόμενο, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο icon_reset_default για να επαναφέρετε το προεπιλεγμένο περιεχόμενο του μηνύματος.


note

Για Συμβάντα σε διαχειριζόμενους υπολογιστές ή ομάδες, μπορείτε να προσθέσετε μεταβλητές στο Θέμα και στο Περιεχόμενο για να συμπεριλάβετε συγκεκριμένες πληροφορίες στην ειδοποίηση. Κάντε κλικ στο στοιχείο Προσθήκη μεταβλητής ή αρχίστε να πληκτρολογείτε $ για να εμφανιστεί η λίστα μεταβλητών.

 

Γενικά

oΤοποθεσία - Η γλώσσα του προεπιλεγμένου μηνύματος. Το περιεχόμενο του μηνύματος δεν μεταφράζεται.

oΖώνη ώρας - Ρυθμίστε τη ζώνη ώρας για τη μεταβλητή ${timestamp} Ώρα εμφάνισης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο προσαρμοσμένο μήνυμα.


example

Εάν το συμβάν προκύψει στις 3:00 τοπική ώρα, η τοπική ώρα είναι UTC+2, η επιλεγμένη ζώνη ώρας είναι UTC+4, τότε η ώρα αναφοράς στην ειδοποίηση θα είναι 5:00.

Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να δημιουργήσετε ένα νέο πρότυπο με βάση το πρότυπο που επεξεργάζεστε.