Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

Κονσόλα διαδικτύου ESET PROTECT

Η κονσόλα διαδικτύου του ESET PROTECT είναι το κύριο περιβάλλον χρήστη που χρησιμοποιείται για επικοινωνία με τον διακομιστή ESET PROTECT. Είναι ένα είδος πίνακα ελέγχου, ένα κεντρικό σημείο από το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις λύσεις ασφάλειας της ESET. Βασίζεται στο διαδίκτυο και η πρόσβαση πραγματοποιείται με τη χρήση προγράμματος περιήγησης (δείτε τα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης) από οποιοδήποτε σημείο και συσκευή που διαθέτει πρόσβαση στο Internet. Όταν συνδεθείτε στην κονσόλα διαδικτύου την πρώτη φορά, θα εμφανιστεί το στοιχείο Περιήγηση του ESET PROTECT.

Στην τυπική διάταξη της κονσόλας διαδικτύου ESET PROTECT:

Ο τρέχων χρήστης εμφανίζεται πάντα επάνω δεξιά, όπου παρουσιάζεται η αντίστροφη μέτρηση της λήξης χρονικού ορίου της περιόδου λειτουργίας του. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο στοιχείο Αποσύνδεση για να αποσυνδεθείτε ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να συνδεθείτε ξανά όταν λήξει το χρονικό όριο μιας περιόδου λειτουργίας (λόγω αδράνειας). Για να αλλάξετε τις Ρυθμίσεις χρήστη, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη στην επάνω δεξιά γωνία της Κονσόλας διαδικτύου ESET PROTECT.

Η πρόσβαση στο Κύριο μενού στα αριστερά είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή, εκτός από την περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον οδηγό. Κάντε κλικ στο στοιχείο expand_menu για να αναπτύξετε το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Μπορείτε να το συμπτύξετε κάνοντας κλικ στο στοιχείο collapse_menu Σύμπτυξη.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το ESET PROTECT, κάντε κλικ στο εικονίδιο Βοήθεια information στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στα στοιχεία Τρέχον θέμα - Βοήθεια. Θα εμφανιστεί το παράθυρο βοήθειας για την τρέχουσα σελίδα. Κάντε κλικ στην επιλογή Βοήθεια > Πληροφορίες για να δείτε την έκδοση του ESET PROTECT και άλλες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Γρήγορη αναζήτηση στην κορυφή της ESET PROTECTΚονσόλας διαδικτύου. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να επιλέξετε έναν προορισμό αναζήτησης:

oΌνομα υπολογιστή, Περιγραφή και Διεύθυνση IP - Πληκτρολογήστε ένα Όνομα υπολογιστή-πελάτη, Περιγραφή υπολογιστή, Διεύθυνση IPv4/IPv6 ή Όνομα ομάδας και πατήστε το πλήκτρο Enter. Θα ανακατευθυνθείτε στην ενότητα Υπολογιστές, όπου θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα.

oΌνομα ανίχνευσης - Θα ανακατευθυνθείτε στην ενότητα Ανιχνεύσεις, όπου θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα.

oΌνομα χρήστη - Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για χρήστες AD που έχετε εισαγάγει. Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν στην ενότητα Χρήστες υπολογιστή.

Κάντε κλικ στο κουμπί Γρήγοροι σύνδεσμοι για να δείτε το μενού:

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ρύθμιση υπολογιστών

Προσθήκη υπολογιστή

Προσθήκη κινητής συσκευής

Ανάπτυξη φορέα

Προσθήκη χρήστη υπολογιστή

 

Διαχείριση υπολογιστών

Δημιουργία εργασίας υπολογιστή-πελάτη

Δημιουργία νέας πολιτικής

Αντιστοίχιση πολιτικής

 

Αναθεώρηση κατάστασης

Δημιουργία αναφοράς

Στοιχεία διακομιστή

 

Στο επάνω αριστερό τμήμα της οθόνης, δίπλα στο όνομα του ESET PROTECT, μπορείτε να βρείτε το εικονίδιο πλοήγησης προϊόντων product_navigate που σας βοηθά να περιηγηθείτε μεταξύ του ESET PROTECT και των άλλων προϊόντων σας: ESET Inspect, ESET Business Account και ESET MSP Administrator.

Το εικονίδιο με το Γρανάζι gear_icon δηλώνει πάντα ένα μενού περιβάλλοντος.

Κάντε κλικ στο στοιχείο update_default Ανανέωση για να επαναφορτώσετε/ανανεώσετε τις πληροφορίες που εμφανίζονται.

Τα κουμπιά στο κάτω μέρος της σελίδας είναι μοναδικά για κάθε ενότητα και λειτουργία, και περιγράφονται λεπτομερώς στα αντίστοιχα κεφάλαια.

Η Κονσόλα διαδικτύου ESET PROTECT ειδοποιεί τον διαχειριστή σχετικά με τις ενημερωμένες Συμφωνίες Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη των διαχειριζόμενων προϊόντων ασφάλειας ESET.

Κάντε κλικ στο λογότυπο του ESET PROTECT για να ανοίξετε την οθόνη του πίνακα ελέγχου.

dashboard

Η Επισκόπηση κατάστασης σάς υποδεικνύει πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο το ESET PROTECT. Θα σας καθοδηγήσει στα συνιστώμενα βήματα.

fs_getting_to_know_status_overview

Οι οθόνες με δομή δέντρου έχουν συγκεκριμένα στοιχεία ελέγχου. Το ίδιο το δέντρο βρίσκεται στα αριστερά, με τις αντίστοιχες ενέργειες από κάτω. Κάντε κλικ σε ένα στοιχείο από το δέντρο για να εμφανιστούν οι επιλογές.

Οι πίνακες σάς επιτρέπουν να διαχειριστείτε μονάδες από σειρές, μεμονωμένα ή σε ομάδα (εάν επιλέξετε περισσότερες σειρές). Κάντε κλικ σε μια σειρά για να εμφανιστούν επιλογές για μονάδες στη συγκεκριμένη σειρά. Τα δεδομένα σε πίνακες μπορούν να φιλτραριστούν και να ταξινομηθούν.

computer_new_task

Μπορείτε να επεξεργαστείτε αντικείμενα στο ESET PROTECT χρησιμοποιώντας οδηγούς. Όλοι οι οδηγοί έχουν κοινές συμπεριφορές:

Τα βήματα έχουν κατακόρυφο προσανατολισμό από επάνω προς τα κάτω.

Μπορείτε να επιστρέψετε σε κάποιο βήμα ανά πάσα στιγμή.

Οι απαιτούμενες (υποχρεωτικές) ρυθμίσεις επισημαίνονται πάντα με ένα κόκκινο θαυμαστικό δίπλα στην ενότητα και τις αντίστοιχες ρυθμίσεις.

Τα μη έγκυρα δεδομένα εισόδου επισημαίνονται όταν μετακινείτε το δρομέα σε νέο πεδίο. Επίσης, επισημαίνεται το βήμα οδηγού που περιέχει μη έγκυρα δεδομένα εισόδου.

Το στοιχείο Τέλος είναι διαθέσιμο μόνον εφόσον είναι σωστά όλα τα δεδομένα εισόδου.

fs_getting_to_know_web_console_wizard