Anteckningar

Använd anteckningar för att säkert lagra dina Wi-Fi-lösenord, passinformation, adresser etc. Välj Dölj förhandsgranskning om du inte vill att texten (t.ex. lösenord) visas i förhandsgranskningen. Du kan filtrera anteckningar efter kategorier (färger) eller sortera dem enligt dina önskemål.

Lägg till anmärkning

Klicka på Lägg till anteckning, fyll i fälten och klicka på Spara.

Ta bort anteckning

Klicka på ikonen med tre punkter three_dots bredvid anteckningen och klicka på Ta bort > Ta bort.