Komma igång (app)

Efter lyckad installation på enheten öppnar du ESET Password Manager.

Jag är en ny användare och vill använda program för mobil enhet

Om du redan har ett Password Manager-konto följer du instruktionerna nedan:

1.Öppna appen Password Manager.

2.Skriv din e-postadress och huvudlösenord och tryck på Logga in.

3.Ange PIN-koden eller skanna ditt fingeravtryck.

4.Börja använda Password Manager.

Om du inte har ett Password Manager-konto:

1.Öppna appen Password Manager.

2.Tryck på Skapa ett konto och följ anvisningarna på skärmen.

note

Alternativet Skapa ett konto är endast tillgängligt i Android-programmet. Om du är ny användare i ett iOS-program ska du skapa ett konto i webbtillägget.

Jag har överfört alla uppgifter framgångsrikt via tillägget och vill använda den mobila programmet

1.Logga in till ESET Password Manager-programmet med din e-postadress och ditt lösenord.

2.Skapa en PIN-kod för att komma åt appen ESET Password Manager.

important

Krav på PIN-kod:

Fyra siffror

Inga siffror som upprepas (t.ex. 2222)

Inga sifferföljder (t.ex. 1234)

3.Bekräfta PIN-koden.

4.Tryck på Aktivera och skanna fingeravtrycket om du vill använda fingeravtrycksautentisering för åtkomst till Password Manager-programmet.

5.Börja använda Password Manager.

Aktivera ESET Password Manager för appar

1.Öppna ESET Password Manager-appen

2.Tryck på hamburgarmenyn menu > Inställningar.

3.Tryck på Enhetsinställningar > Aktivera autofyll om det stöds på enheten.

4.Gå till enhetsinställningarna och välj ESET Password Manager som standard. Läs anvisningarna om hur du fyller i dina inloggningsuppgifter automatiskt.

5.Öppna ett program och, när du uppmanas till detta, trycker du på Autofyll med ESET Password Manager på tangentbordet för att fylla i dina inloggningsuppgifter automatiskt. Autentisera dig med ett fingeravtryck eller en PIN-kod.