Genererade lösenord

Du behöver inte längre oroa dig om att komma ihåg långa lösenord. När du skapar ett nytt lösenord eller vill ändra ett som redan finns kommer lösenordsgeneratorn att generera ett komplext lösenord som kan sparas i Password Manager. Du kan justera lösenordets längd eller välja vilka tecken som ska användas eller uteslutas.

Klicka på det visade lösenordet för att kopiera det till ett urklipp och tryck på CTRL+V för att klistra in det. När du vill ändra lösenordet klickar du på pilarna i cirkelikonen arrows_circle_icon eller markerar fältet för att använda specifika tecken. Ändra längden på lösenordet med skjutreglaget.

note

Korta lösenord är svaga. Kontrollera lösenordsstyrkan när du skapar lösenordet.

generate_password