ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

ESET Password Manager uvod

Password Manager funkcija je dostupna na osnovu vaše kupljene pretplate. Password Manager štiti i čuva vaše lozinke i lične podatke. Password Manager sadrži i funkciju popunjavanja obrazaca koja vam štedi vreme tako što veb-obrasce popunjava automatski i tačno.

Da biste počeli da koristite Password Manager

1.Aktiviraj Password Manager.

2.Uvezite ili kreirajte svoje identitete i naloge.

3.Upoznajte se sa postavkama.


note

Česta pitanja o programu ESET Password Manager su dostupna na engleskom i nekoliko drugih jezika.

Funkcije i prednosti

Jake lozinke

Ugrađeni generator lozinki vas podstiče da kreirate jake i nepredvidive lozinke. Akreditivi za prijavu se automatski čuvaju pri kreiranju novih naloga.

Automatska prijava na veb-lokaciju i aplikacije

Password Manager se integriše sa brojnim veb pregledačima i aplikacijama. Jedan klik automatski pokreće vaše omiljene veb-lokacije zaštićene lozinkom i prijavljuje vas.

Višestruke platforme

Password Manager podržava sve popularne platforme – Windows, macOS, iOS i Android.

Integracija pregledača i uvoz

Password Manager podržava sve važnije pregledače i omogućava vam da lako uvezete akreditive i identitete iz popularnih pregledača ili drugih programa za upravljanje lozinkama.

Bezbednosni izveštaj

Slabe lozinke se prikazuju na jednom mestu, tako da ćete uvek znati za koje naloge je potrebno kreirati bolje lozinke radi višeg nivoa bezbednosti.

Secure Me

Secure Me omogućava da se daljinski odjavite sa naloga. Možete i brzo da obrišete istoriju pregledanja, datoteke kolačića ili daljinski da zatvorite otvorene kartice pregledača. Pogledajte kako funkcioniše funkcija Secure Me.

Provera identiteta u dva koraka

Povećajte bezbednost podataka tako što ćete aktivirati proveru identiteta u dva koraka (2FA).

Automatsko prijavljivanje

Ako izaberete da ostanete prijavljeni duže vreme u određenom veb-pregledaču (polje za potvrdu Zapamti me na ekranu za prijavu), Password Manager će zapamtiti podatke prilikom svakog prijavljivanja u ovaj veb-pregledač sve dok se ručno ne odjavite ili podesite automatsko odjavljivanje nakon određenog vremena.