Spletna pomoč družbe ESET

Iskanje Slovenščina
Izbira teme

ESET Password Manager uvod

Funkcija Password Manager je na voljo na podlagi vaše kupljene naročnine ***. Password Manager ščiti ter shranjuje gesla in osebne podatke. Password Manager vključuje tudi funkcijo za izpolnjevanje obrazcev, ki prihrani čas s samodejnim in točnim izpolnjevanjem spletnih obrazcev.

Začetek uporabe programa Password Manager

1.Omogočite Password Manager.

2.Uvozite ali ustvarite lastne identitete in račune.

3.Uvod v nastavitve.


note

Pogosta vprašanja za ESET Password Manager so na voljo v angleščini in nekaterih drugih jezikih.

Funkcije in prednosti

Močna gesla

Vgrajeni generator gesel vas pozove, da ustvarite močna, nepredvidljiva gesla. Poverilnice za prijavo se shranjujejo samodejno, ko ustvarite nove račune.

Samodejna prijava v spletna mesta in programe

Password ManagerProgram omogoča integracijo s številnimi spletnimi brskalniki in aplikacijami. Z enim klikom se samodejno odprejo vaša priljubljena spletna mesta, zaščitena z gesli, v katera ste takoj prijavljeni.

Za različne platforme

Password Manager podpira vse priljubljene platforme – Windows, macOS, iOS in Android.

Integracija z brskalniki in uvoz

Password Manager podpira vse glavne brskalnike, zato lahko zlahka uvozite svoje poverilnice in identitete iz priljubljenih brskalnikov ali drugih upraviteljev gesel.

Varnostno poročilo

Šibka gesla so prikazana na enem mestu, zato lahko vedno veste, kateri računi potrebujejo boljša gesla za večjo varnost.

Secure Me

Secure Me omogoča odjavo iz računov na daljavo. Omogoča tudi hiter izbris zgodovine brskanja, datotek piškotkov ali oddaljeno zapiranje zavihkov v brskalniku. Oglejte si, kako deluje program Secure Me.

Dvojno preverjanje pristnosti

Varnost svojih podatkov lahko povečate tako, da omogočite dvojno preverjanje pristnosti (2FA).

Samodejna prijava

Če se odločite ostati prijavljeni za dlje časa v posameznem spletnem brskalniku (potrditveno polje Zapomni si me na obrazcu za prijavo), si bo program Password Manager zapomnil vsako prijavo v ta spletni brskalnik, dokler se ročno ne odjavite ali nastavite samodejno odjavo po določenem časovnem obdobju.