ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Licenc aktiválása

Ha rendelkezik érvényes ESET Password Manager-előfizetéssel, akkor az ESET HOME lehetővé teszi, hogy aktiválja az Password Manager szolgáltatást saját maga, a családja vagy ismerősei számára felhasználói profilok segítségével. Az Password Manager funkcióval rendelkező összes felhasználói profil megjelenít információkat az Password Manager állapotáról.

Ha aktiválni szeretné az Password Manager szolgáltatást saját vagy valaki más felhasználói profiljában az ESET HOME-fiókban, kövesse az alábbi útmutatót:

1.Jelentkezzen be az ESET Password Manager-fiókjába.

2.A Funkciók szakaszban kattintson a Biztonsági funkciók elemre.

3.Kattintson az Password Manager funkcióra. Ha az Password Manager nincs aktiválva semmilyen előfizetéssel az ESET HOME-fiókjában, az Ismerje meg a funkciót megjelenik az Password Manager csempén. Ellenkező esetben megjelenik a rendelkezésre álló/összes Password Manager-egység száma:

Elérhető Password Manager-egységek – Az összes rendelkezésre álló egység száma (az Password Manager aktiváláshoz) az összes olyan jogosult Password Manager-előfizetésben, amely az ESET HOME-fiókjához van társítva.

Összes Password Manager-egység – Az összes rendelkezésre álló Password Manager-egység száma minden olyan jogosult Password Manager-előfizetésben, amely az ESET HOME-fiókjához van társítva.


example

Példa rendelkezésre álló/összes Password Manager-egységre

Ha 10 rendelkezésre álló Password Manager-egysége van, és már 4 felhasználói profilban aktiválta az Password Manager funkciót, akkor a 6/10 szám látható az Password Manager csempén. Ekkor még 6 elérhető Password Manager-egysége van az aktiváláshoz.

4.Ha több jogosult előfizetéssel rendelkezik az Password Manager szolgáltatáshoz, válasszon ki egyet, majd kattintson a Folytatás gombra.


note

Ha nincs megfelelő előfizetése az Password Manager funkcióhoz, kattintson az Előfizetések kezelése elemre – ekkor vásárolhat előfizetést, vagy beszerezheti az ingyenes próbaverziót. További információkért olvassa el az Előfizetések és előfizetés-kezelés című fejezetet.

1.Válassza ki a profilok közül, hogy kihez szeretné rendelni az Password Manager szolgáltatást, vagy adjon hozzá új személyt, majd kattintson a Folytatás gombra.


important

Ha az e-mail-cím már társítva van az Password Manager szolgáltatáshoz, és a másik ESET HOME-fiók kezeli, akkor nem tudja ugyanahhoz az e-mail címhez hozzárendelni az Password Manager szolgáltatást. Minden felhasználó csak egy Password Manager szolgáltatást használhat e-mail-címenként.

2.Ellenőrizze az e-mail címet, majd kattintson az Útmutató küldése gombra. Az Password Manager aktiválási útmutatója ekkor megérkezik az adott e-mail-címre.

3.Ha ámsnak aktiválja az Password Manager szolgáltatást, kattintson a Rendben gombra. A meghívott személy meghívót kap e-mailben a további teendőkkel. A meghívó elfogadása után a meghívott személy telepítheti az Password Manager szolgáltatást.


important

A meghívott személynek létre kell hoznia egy ESET Password Manager-fiókot azzal az e-mail-címmel, amelyre a meghívó e-mailt kapta.

4.Ha saját profiljához rendeli az Password Manager szolgáltatást, kövesse az alábbi lépéseket.

5.Kattintson Az Password Managerletöltése gombra.

6.Válasszon böngészőt az Password Manager böngészőbővítmény letöltéséhez, vagy mobil operációs rendszert az Password Manager alkalmazás Android/iOS rendszerre való letöltéséhez.

7.Kattintson a Letöltés gombra.

8.Hozzon létre egy Password Manager fió kot, és kezdje el használni a Password Manager.