ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

Općenito

Deaktiviraj karticu za prijavu pri pokretanju – kad je označeno, automatsko pokretanje programa Password Manager nakon pokretanja preglednika (standardno) će biti deaktivirano.

Klikom računa na popisu računa otvara se URL računa (dostupno i u aplikaciji ESET Password Manager) – deaktivacijom ove opcije i klikom računa otvara se prozor Uredi račun.

Nemoj prikazivati skočni prozor popisa računa – odaberite ovu opciju ako imate dva ili više računa za određenu web stranicu i ne želite da vam se skočni prozor računa automatski prikazuje.

Deaktiviraj automatsko ispunjavanje podataka za račun – kada se aktivira, vaši korisnički podaci za prijavu će se popuniti automatski, na primjer kada pristupate poznatoj web stranici uz pomoć preglednika u kojem ste prijavljeni u ESET Password Manager. Deaktivacijom ove opcije deaktivirat će se sve automatske prijave na web stranice ili aplikacije.

Postavi ESET Password Manager kao standardni upravitelj lozinki – kad se aktivira, ESET Password Manager postavljen je kao standardni upravitelj lozinki. Sva polja obrasca prikazuju ikonu automatskog popunjavanja za ESET Password Manager.

Integriraj se s kontekstnim izbornikom – kada je aktivirano, Password Manager će dodati opciju za generiranje lozinke u izbornik konteksta. Kliknite Generiraj lozinku za kopiranje nove generirane lozinke u međuspremnik. Prilikom prijave zalijepite lozinku. Označite ovu postavku kada želite automatski popuniti korisničke podatke u web preglednicima Google Chrome / Microsoft Edge.

Zatraži spremanje identiteta – kada je aktivirano, primit ćete obavijest o novom otkrivenom identitetu.

Sudjelujte u Programu za poboljšanje iskustva korisnika – kada je ova opcija aktivirana, ESET-u dajete anonimne informacije o upotrebi servisa ESET Password Manager.

Pružite dijagnostičke podatke za analizu pogrešaka (dostupno i u aplikaciji ESET Password Manager) – dijagnostički podaci pomažu ESET-u u analizi pogrešaka i praćenju problema s performansama. Kada je ova opcija aktivirana, ESET može brže rješavati probleme s programom, a ESET-ova tehnička podrška vam može učinkovitije pomoći.