Općenito

Deaktiviraj karticu za prijavu pri pokretanju – kada se aktivira (standardna postavka), Password Manager će se pokrenuti nakon pokretanja sustava i prijave.

Nemoj prikazivati skočni prozor popisa računa – odaberite ovu opciju ako imate dva ili više računa za određenu web stranicu i ne želite da vam se skočni prozor računa automatski prikazuje.

Deaktiviraj automatsko ispunjavanje podataka za račun – kada se aktivira (standardna postavka), vaši korisnički podaci za prijavu i lozinka će se popuniti automatski, na primjer kada pristupate poznatoj web stranici uz pomoć preglednika s aktiviranim Password Manager proširenjem. Deaktivacijom ove opcije deaktivirat će se sve automatske prijave na web stranice ili aplikacije.

Postavi ESET Password Manager kao standardni upravitelj lozinki – kad se aktivira, ESET Password Manager postavljen je kao standardni upravitelj lozinki.

Integriraj se s kontekstnim izbornikom – kada je aktivirano, Password Manager će dodati opciju za generiranje lozinke u izbornik konteksta. Kliknite Generiraj lozinku za kopiranje nove generirane lozinke u međuspremnik. Prilikom prijave zalijepite lozinku.

Zatraži spremanje identiteta – kada je aktivirano, primit ćete obavijest o novom otkrivenom identitetu.

Dopuštanje programa za poboljšanje iskustva korisnika – ESET-ov anonimni i pasivni program prikupljanja informacija.