Password Manager-laajennuksen asentaminen Chromeen

1.Asenna Password Manager Chromeen napsauttamalla tätä ja jatkamalla vaiheesta 5 tai napsauttamalla Google Chrome -selaimesi Laajennukset-kuvaketta ext_icon.

2.Valitse Hallitse laajennuksia.

3.Valitse vasemmasta valikosta Chrome Web Store.

4.Etsi Password Manager selaamalla tai hakemalla sitä ja napsauttamalla hakutulosta.

5.Valitse Lisää Chromeen > Lisää laajennus.

6.Kun laajennus on asennettu, toimi osion Ohjelman Password Manager käytön aloittaminen mukaisesti.

note

Jos Password Manager ei ole näkyvissä, napsauta Laajennukset-kuvaketta ext_icon-selaimessa ja napsauta sitten Password Manager:n vieressä näkyvää kiinnityskuvaketta pin_icon.