Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

ESET Password Manager εισαγωγή

Η λειτουργία Password Manager είναι διαθέσιμη με βάση τη συνδρομή που αγοράσατε. Το Password Manager προστατεύει και αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας. Επίσης, το Password Manager περιλαμβάνει μια λειτουργία συμπλήρωσης φόρμας που σας εξοικονομεί χρόνο συμπληρώνοντας φόρμες στο διαδίκτυο αυτόματα και με ακρίβεια.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Password Manager

1.Ενεργοποίηση Password Manager.

2.Εισαγάγετε ή δημιουργήστε τις ταυτότητες και τους λογαριασμούς σας.

3.Εξοικειωθείτε με τις ρυθμίσεις.


note

Οι συχνές ερωτήσεις για το ESET Password Manager είναι διαθέσιμες στα Αγγλικά και σε πολλές άλλες γλώσσες.

Δυνατότητες και οφέλη

Ισχυροί κωδικοί πρόσβασης

Το ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας κωδικών πρόσβασης σάς καθοδηγεί ώστε να δημιουργείτε ισχυρούς, μη προβλέψιμους κωδικούς πρόσβασης. Τα σας στοιχεία σύνδεσης αποθηκεύονται αυτόματα καθώς δημιουργείτε νέους λογαριασμούς.

Αυτόματη σύνδεση σε ιστότοπους και εφαρμογές

Password ManagerΤο ενοποιείται με πολλά προγράμματα περιήγησης ιστού και εφαρμογές. Με ένα κλικ εκκινούν αυτόματα οι αγαπημένοι σας ιστότοποι που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης και συνδέεστε.

Πολλές πλατφόρμες

Password ManagerΤο υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες – Windows, macOS, iOS και Android.

Ενοποίηση και εισαγωγή από προγράμματα περιήγησης

Το Password Manager υποστηρίζει όλα τα γνωστά προγράμματα περιήγησης και σας επιτρέπει να εισάγετε εύκολα τα διαπιστευτήρια και τις ταυτότητές σας από δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ή από άλλα προγράμματα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης.

Αναφορά ασφαλείας

Οι ασθενείς κωδιοί πρόσβασης εμφανίζονται σε ένα σημείο έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντοτε ποιοι λογαριασμοί χρειάζονται καλύτερους κωδικούς πρόσβασης, για να αυξήσετε την ασφάλειά.

Secure Me

Το Secure Me σάς επιτρέπει να αποσυνδεθείτε από τους λογαριασμούς σας απομακρυσμένα. Επίσης, μπορείτε να εκκαθαρίσετε γρήγορα το ιστορικό περιήγησης, τα αρχεία cookie ή να κλείσετε απομακρυσμένα τις ανοιχτές καρτέλες του προγράμματος περιήγησης. Δείτε πώς λειτουργεί το Secure Me.

Έλεγχος ταυτότητας δύο συντελεστών

Αυξήστε την ασφάλεια των δεδομένων σας ενεργοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA).

Αυτόματη σύνδεση

Εάν επιλέξετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης (πλαίσιο ελέγχου Απομνημόνευση των στοιχείων μου στην οθόνη σύνδεσης), το Password Manager θα το θυμάται για κάθε σύνδεση σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης μέχρι να αποσυνδεθείτε μη αυτόματα ή να ρυθμίσετε αυτόματη αποσύνδεση μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.