Användarprofiler

Med kontot för ESET HOME kan du hantera specifika funktioner, till exempel Virtuellt privat nätverk och ESET Password Manager på en och samma plats för alla användarprofiler. Genom att skapa användarprofiler kan du aktivera eller tilldela ESET HOME-säkerhetsfunktioner till någon annan. Du kan bara hantera säkerhetsfunktioner med användarprofiler och inte enheter.

När du har loggat in på ditt ESET HOME-konto går du till avsnittet Funktioner och klickar på Säkerhetsfunktioner.

Användarprofiler visas efter att du har aktiverat en av säkerhetsfunktionerna:

note

Funktionen ESET VPN

Information om hur du installerar och aktiverar ESET VPN finns i Onlinehjälp med ESET VPN.

note

ESET Password Manager-funktionen

Information om hur du installerar och aktiverar ESET Password Manager finns i Onlinehjälp med ESET Password Manager.

Jag − Det här är en automatiskt skapad användarprofil när du aktiverar VPN- eller ESET Password Manager-funktionen. Profilens e-postadress är ESET HOME-kontots e-postadress.

Andra användarprofiler − Profiler för andra personer som har aktiverat säkerhetsfunktionen.

Lägga till en ny användarprofil

Under aktiveringen av vissa funktioner kan du välja en befintlig profil eller skapa en ny:

1.Välj den funktion du vill aktivera.

2.Klicka på Lägg till ny person.

3.Ange namn och e-postadress för den nya profilen.

4.Klicka på Skapa profil.

Information i användarprofilen

Klicka på Öppna bredvid användarprofilens namn så visas följande information:

Namn

Den första bokstaven i namnet

E-postadress

VPN-status

Ändra namn på användarprofilen

1.Klicka på Redigera bredvid profilnamnet.

2.Skriv ett smeknamn.

3.Klicka på Spara för att bekräfta.

4.Klicka på Jag förstår.

Ta bort användarprofilen

1.Klicka på Öppna bredvid profilnamnet.

2.Klicka på Ta bort profil.

important

Alla funktioner som aktiveras genom den här profilen kommer att inaktiveras och bli tillgängliga att användas som skydd åt den andra användarprofilen.

3.Klicka på Ta bort profil för att bekräfta.

4.Klicka på Jag förstår.