Automatisk förnyelse av abonnemang

Automatisk förnyelse säkerställer att dina ESET-abonnemang och produkter alltid är uppdaterade, vilket ger ett kontinuerligt skydd. Automatisk förnyelse aktiveras automatiskt om du inte stänger av den via ESET eStore eller kontaktar din abonnemangsdistributör. Om din abonnemangsdistributör erbjuder ett alternativ för automatisk förnyelse hanterar du det genom att följa instruktionerna nedan:

note

Förnya abonnemang

Förnyelsevillkoren kan vara annorlunda i ditt land. Se följande artikel i ESET:s kunskapsbas (den här artikeln kanske inte är tillgänglig på ditt språk) för mer detaljerade instruktioner om förnyelse av abonnemang.

Visa eller ändra inställningarna för automatisk förnyelse

1.Logga in på ditt ESET HOME konto.

2.I avsnittet Abonnemang klickar du på Visa alla abonnemang.

3.Välj ett abonnemang och klicka på Öppna abonnemanget.

4.I Allmän information > Typ klickar du på Automatisk förnyelse, så omdirigeras du till ESET eStore för att hantera den automatiska förnyelsen.

important

Du måste kontakta din abonnemangsdistributör för att hantera inställningarna för automatisk förnyelse för specifika ESET-abonnemang.

autorenewal

Hantera abonnemanget på Google Play

note

Följ endast instruktionerna nedan när typen är Abonnemang.

1.Logga in på ditt ESET HOME konto.

2.I avsnittet Abonnemang klickar du på Visa alla abonnemang.

3.Välj ett abonnemang och klicka på Öppna abonnemanget.

4.Under Allmän information > Abonnemangsmodell klickar du på Avsluta abonnemang/Abonnera igen så ESET omdirigeras du till Prenumerationer i Google Play Butik.