Abonnement toevoegen

Wanneer u bent ingelogd, kunt u uw abonnement toevoegen door de onderstaande instructies te volgen.

note

Universele activeringscode

Universele activeringscodes die meerdere bewerkingen mogelijk maken (bijvoorbeeld een abonnement van 12 maanden maken of een bestaand abonnement verlengen voor 18 maanden), worden niet ondersteund in home.eset.com en worden altijd als nieuw toegevoegd. Gebruik een compatibel ESET-product op uw apparaat als u de niet-ondersteunde bewerking wilt gebruiken.

Een abonnement voor de eerste keer toevoegen

Nog een abonnement toevoegen

U kunt meer dan één abonnement in uw account hebben. Ga als volgt te werk om een nieuw abonnement toe te voegen:

1.Klik in het gedeelte Abonnementen op Alle abonnementen weergeven.

2.Klik rechtsboven op + Abonnement toevoegen.

3.Typ of kopieer een geldige activeringscode in het lege veld en klik op Abonnement toevoegen.

note

U vindt de activeringscode in een e-mail van ESET of op een abonnementskaart/label dat bij uw product wordt meegeleverd.

4.U krijgt een melding dat uw abonnement actief is. U kunt dan klikken op + Apparaat beveiligen.

Abonnement automatisch toegevoegd

Abonnementen worden automatisch gekoppeld tijdens het maken van een ESET HOME-account wanneer u hetzelfde e-mailadres gebruikt voor zowel de registratie van het abonnement als voor de registratie van het ESET HOME-account.

Ik kan mijn abonnement niet toevoegen aan ESET HOME

U hebt een foutmelding 'Dit abonnement wordt al beheerd door een ander account' ontvangen. Hetzelfde abonnement kan niet aan meer dan één ESET HOME-account worden toegevoegd.

Uw abonnement is mogelijk illegaal gekopieerd. Neem contact op met de technische ondersteuning van ESET.