Онлайн помощ на ESET

Изберете категорията
Изберете темата

Въведение в ESET HOME

ESET HOME свързва няколко функции, за да ви помогне да навигирате и да се възползвате максимално от продуктите си на ESET за домашна употреба.

ESET HOME предоставя следните функции и приложения:

Devices64x64icon Управление на устройства

Управлението на устройства ви позволява да получите достъп до информация за устройства с продукти на ESET, свързани с вашия акаунт в ESET HOME, или компютри, които са били активирани от абонаменти, управлявани от вашия акаунт. Освен това ви позволява да деактивирате вашия продукт на ESET на устройство.

Управление на устройства – Онлайн помощ


Licences64x64icon Управление на абонаменти

Управлението на абонаменти ви позволява да виждате важна информация за всеки абонамент, състоянието на абонамента, датата на изтичане на абонамента, броя на активираните устройства и ако е приложимо, предупрежденията за превишено използване на абонамента или изтекъл абонамент. Можете също да споделяте даден абонамент с други потребители.

Управление на абонаменти – онлайн помощ


AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

ESET Anti-Theft е специализирана функция на продуктите за защита на ESET за потребители на продукти за домашна употреба. ESET Anti-Theft използва технологии, като например географско търсене на IP адрес, заснемане на изображения с уеб камера, защита на потребителски акаунти и наблюдение на устройства, които може да помогнат на вас и на правоприлагащите органи при намирането на компютъра или устройството, в случай че то бъде изгубено или откраднато. ESET Anti-Theft се свързва с вашия продукт на ESET чрез портала ESET HOME, за да ви позволи да видите дейностите, които се извършват на вашия компютър или мобилно устройство, в уеб браузър на всяко устройство, което улеснява проследяването им.

ESET Anti-Theft не се предлага като самостоятелно приложение, а като функция в следните продукти:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft — Онлайн помощ


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

Уеб услугата ESET Parental Control работи като допълнение към приложението ESET Parental Control, което защитава децата от заплахи на техните смартфони и таблети. Приложението е самостоятелно приложение за Android, което е напълно интегрирано в ESET HOME, за да може родителите да следят и контролират онлайн дейностите не само от приложението ESET Parental Control, но също от всеки уеб браузър, като влизат в акаунта си в ESET HOME.

ESET Parental Control — Онлайн помощ


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager е част от абонамента ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate и ESET Smart Security Premium. Тази функция защитава и съхранява вашите пароли и лични данни и включва функция за попълване на формуляри, която спестява време чрез автоматично и точно попълване на уеб формуляри.

ESET Password Manager е наличен като приложение за iOS и системи с Android и като разширение за браузъра.

ESET Password Manager — Онлайн помощnote

За достъп до функции на портала на ESET HOME трябва да създадете акаунт в ESET HOME.

icon_vpn_1ESET VPN

Функцията ESET VPN (Виртуална частна мрежа) е част от пакета ESET Small Business Security и ESET HOME Security Ultimate. VPN позволява на потребителите да установят частна мрежова връзка, когато използват публични и частни мрежи.

ESET VPN – онлайн помощ