Онлайн помощ на ESET

Изберете категорията
Изберете темата

Въведение в ESET HOME

ESET HOME свързва няколко функции, за да ви помогне да навигирате и да се възползвате максимално от продуктите си на ESET за домашна употреба.

ESET HOME предоставя следните функции и приложения:

Devices64x64icon Управление на устройства

Управлението на устройства ви позволява да получите достъп до информация за устройства с продукти на ESET, свързани с вашия акаунт в ESET HOME, или компютри, които са били активирани от абонаменти, управлявани от вашия акаунт. Освен това ви позволява да деактивирате вашия продукт на ESET на устройство.

Управление на устройства – Онлайн помощ


Licences64x64icon Управление на абонаменти

Управлението на абонаменти ви позволява да виждате важна информация за всеки абонамент, състоянието на абонамента, датата на изтичане на абонамента, броя на активираните устройства и ако е приложимо, предупрежденията за превишено използване на абонамента или изтекъл абонамент. Можете също да споделяте даден абонамент с други потребители.

Управление на абонаменти – онлайн помощ


AntiTheft-64x65-shaded ESET Система против кражба

ESET Система против кражба е специализирана функция на продуктите за защита на ESET за потребители на продукти за домашна употреба. ESET Система против кражба използва технологии, като например географско търсене на IP адрес, заснемане на изображения с уеб камера, защита на потребителски акаунти и наблюдение на устройства, които може да помогнат на вас и на правоприлагащите органи при намирането на компютъра или устройството, в случай че то бъде изгубено или откраднато. ESET Система против кражба се свързва с вашия продукт на ESET чрез портала ESET HOME, за да ви позволи да видите дейностите, които се извършват на вашия компютър или мобилно устройство, в уеб браузър на всяко устройство, което улеснява проследяването им.

ESET Система против кражба не се предлага като самостоятелно приложение, а като функция в следните продукти:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Система против кражба — Онлайн помощ


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

Уеб услугата ESET Parental Control работи като допълнение към приложението ESET Parental Control, което защитава децата от заплахи на техните смартфони и таблети. Приложението е самостоятелно приложение за Android, което е напълно интегрирано в ESET HOME, за да може родителите да следят и контролират онлайн дейностите не само от приложението ESET Parental Control, но също от всеки уеб браузър, като влизат в акаунта си в ESET HOME.

ESET Parental Control — Онлайн помощ


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager е част от абонамента ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate и ESET Smart Security Premium. Тази функция защитава и съхранява вашите пароли и лични данни и включва функция за попълване на формуляри, която спестява време чрез автоматично и точно попълване на уеб формуляри.

ESET Password Manager е наличен като приложение за iOS и системи с Android и като разширение за браузъра.

ESET Password Manager — Онлайн помощnote

За достъп до функции на портала на ESET HOME трябва да създадете акаунт в ESET HOME.

icon_vpn_1ESET VPN

Функцията ESET VPN (Виртуална частна мрежа) е част от пакета ESET Small Business Security и ESET HOME Security Ultimate. VPN позволява на потребителите да установят частна мрежова връзка, когато използват публични и частни мрежи.

ESET VPN – онлайн помощ