Beveiligde browser

Beveiligde browser is een extra beveiligingslaag bedoeld om uw persoonlijke gegevens te beschermen tijdens het browsen online (bijvoorbeeld financiële gegevens tijdens onlinetransacties).

ESET Endpoint Security 8 en later hebben een ingebouwde lijst met vooraf gedefinieerde websites die zorgen dat er een beveiligde browser wordt geopend. U kunt een website toevoegen of de lijst met websites in de productconfiguratie bewerken. Beveiligde browser is standaard uitgeschakeld na de installatie ervan.

Meer informatie over deze voorziening vindt u in het volgende artikel in de ESET-kennisbank.

Voor beveiligd surfen is het gebruik nodig van met HTTPS gecodeerde communicatie. Voor Beveiligde browser moet uw internetbrowser voldoen aan de hieronder vermelde minimumvereisten:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0

note

Alleen Firefox en Microsoft Edge worden ondersteund op apparaten met ARM-processors.

Open ESET Beveiligde browser in de webbrowser van uw voorkeur

Wanneer u ESET Beveiligde browser rechtstreeks opent vanaf het tabblad Hulpmiddelen in het productmenu, wordt ESET Beveiligde browser geopend in de webbrowser die u als standaardbrowser hebt ingesteld. Anders wordt de interne ESET-lijst omgeleid naar hetzelfde type webbrowser dat door ESET wordt beveiligd wanneer u uw favoriete webbrowser opent (niet vanuit het productmenu).