Beveiliging tegen aanvallen met scripts

Beveiliging tegen aanvallen met scripts is een beveiliging tegen JavaScript in webbrowsers en de AMSI-bescherming (Antimalware Scan Interface) tegen scripts in de PowerShell.

warning

HIPS

HIPS moet zijn ingeschakeld om deze functie te kunnen laten werken.

Beveiliging tegen aanvallen met scripts ondersteunt de volgende webbrowsers:

Mozilla Firefox

Google Chrome

Internet Explorer

Microsoft Edge

note

Gebruik een ondersteunde webbrowser

De minimaal ondersteunde versies van de webbrowsers kunnen verschillen, omdat de signatuur van browsers vaak verandert. De laatste versie van een webbrowser wordt echter altijd ondersteund.