Veilig internetbankieren

Veilig internetbankieren en betalingen is een extra beveiligingslaag bedoeld om uw financiële gegevens te beschermen tijdens online transacties.

ESET HOME Security Premium en ESET HOME Security Essential hebben een ingebouwde lijst met vooraf gedefinieerde websites die zorgen dat er een beveiligde browser wordt geopend. U kunt een website toevoegen of de lijst met websites in de productconfiguratie bewerken.

Schakel Alle browsers beveiligen in om alle ondersteunde webbrowsers in een veilige modus te starten.

Meer informatie over deze functie vindt u in de volgende artikelen in de ESET-kennisbank:

Hoe gebruik ik Veilig internetbankieren?

Veilig internetbankieren pauzeren of uitschakelen in ESET Windows-thuisproducten

Veilig internetbankieren – veel voorkomende fouten

Als u veilig wilt browsen, moet uw communicatie zijn versleuteld met HTTPS. Veilig internetbankieren wordt ondersteund door de volgende browsers:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0

Veilig internetbankieren openen in uw favoriete webbrowser

Wanneer u Veilig internetbankieren rechtstreeks opent vanaf het tabblad Hulpmiddelen in het productmenu, wordt deze functie geopend in de webbrowser die als standaardbrowser is ingesteld in Windows. Maar wanneer u uw favoriete browser niet opent vanuit het productmenu, worden websites uit de lijst met beveiligde websites omgeleid naar eenzelfde type webbrowser dat is beveiligd door ESET.