Beveiliging van bankieren en betalingen

Veilig internetbankieren is een extra beveiligingslaag bedoeld om uw financiële gegevens te beschermen tijdens online transacties.

ESET Smart Security Premium en ESET Internet Security hebben een ingebouwde lijst met vooraf gedefinieerde websites die zorgen dat er een beveiligde browser wordt geopend. U kunt een website toevoegen of de lijst met websites in de productconfiguratie bewerken.

Schakel Alle browsers beveiligen in om alle ondersteunde webbrowsers in een veilige modus te starten.

Meer informatie over deze functie vindt u in de volgende artikelen in de ESET-kennisbank:

Hoe gebruik ik ESET Veilig internetbankieren?

Beveiliging van bankieren en betalingen onderbreken of uitschakelen in ESET-thuisproducten voor Windows

ESET Veilig internetbankieren — veelvoorkomende fouten

Het gebruik van met HTTPS versleutelde communicatie is noodzakelijk om veilig te browsen. Veilig internetbankieren wordt ondersteund door de volgende browsers:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0

Open Veilig internetbankieren in uw favoriete webbrowser

Wanneer u Veilig internetbankieren rechtstreeks opent op het tabblad Hulpmiddelen in het productmenu, wordt deze functie geopend in de webbrowser die als standaardbrowser is ingesteld in Windows. Anders worden websites die in de lijst met beveiligde websites staan omgeleid naar hetzelfde type webbrowser dat door ESET wordt beveiligd wanneer u uw favoriete webbrowser opent (niet vanuit het productmenu).