DNS Poisoning

Via DNS Poisoning (DNS staat voor Domain Name Server) kunnen hackers valse gegevens aanbieden aan de DNS-server van een computer en ervoor zorgen dat deze gegevens als legitiem en authentiek worden geaccepteerd. De valse informatie wordt gedurende enige tijd in de cache opgeslagen, zodat hackers DNS-reacties voor IP-adressen kunnen herschrijven. Het resultaat is dat gebruikers die proberen toegang te krijgen tot websites op het internet computervirussen en wormen downloaden in plaats van de oorspronkelijke inhoud van de site.