ESET Hjelp på internett

Velg tema

Markedsføring

Internett-markedsføring er en av de raskest voksende typer markedsføring. De viktigste fordelene er lave kostnader og at metoden er svært direkte. Dessuten leveres meldingene nesten umiddelbart. Mange selskaper bruker e-postmarkedsføringsverktøy for å kommunisere effektivt med nåværende og potensielle kunder.

Denne typen markedsføring er legitim, ettersom brukeren kan være interessert i å motta kommersiell informasjon om noen produkter. Men mange selskaper sender uønskede kommersielle meldinger. I slike tilfeller er ikke e-postmeldingene markedsføring, men spam.

Mengden uønsket e-post har blitt et problem, og ingenting typer på at mengden kommer til å reduseres. Forfattere av uønsket e-post prøver ofte å skjule spam som legitime meldinger.