ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Gépi tanulás

Az ESET 1990 óta gépi tanulási algoritmusok segítségével észleli és tiltja le a kártevőket. 1998-ban a neurális hálózatok is az ESET-termékek keresőmotorjának részévé váltak.

A gépi tanulás magában foglalja a DNA-észleléseket, amelyek gépi tanulás révén alkotott modellek segítségével végeznek hatékony munkát felhőkapcsolattal vagy anélkül. A gépi tanulási algoritmusok a bejövő minták kezdeti válogatásának és osztályozásának is fontos részét képezik, és elhelyezik őket a képzeletbeli „kiberbiztonsági térképen”.

Az ESET kifejlesztette a saját, házon belüli gépi tanulási motorját. A motor a neurális hálózatok (például mélytanulás és hosszú rövid távú memória) és hat osztályozási algoritmus gondosan válogatott csoportjának kombinált hatékonyságát alkalmazza. Ezáltal konszolidált eredményt tud generálni, és megfelelően el tudja látni a bejövő mintát a tiszta, a potenciálisan kéretlen vagy a rosszindulatú címkével.

A finomhangolás eredményeképpen az ESET gépi tanulási motorja más védelmi technológiákkal – például DNA, sandbox és memóriaelemzés –, valamint viselkedésalapú funkciókkal is együttműködik, ami által a legkiemelkedőbb észlelési arányokat és a lehető legalacsonyabb számú téves riasztást tudja biztosítani.

A víruskereső konfigurálása az ESET-termék További beállítások lapján

ESET Windows otthoni termékek (13.1-es verziótól)

ESET Windows otthoni termékek (7.2-es verziótól)