ESET-online-ohje

Valitse aihe

Koneoppiminen

ESET kehittänyt koneoppimisalgoritmeja uhkien tunnistamiseen ja estämiseen jo vuodesta 1990. Neuraaliverkot lisättiin ESET-tuotteen tunnistusohjelmaan vuonna 1998.

Koneoppiminen sisältää DNA-tunnistukset, jotka käyttävät koneoppimiseen perustuvia malleja tehokkaaseen työskentelyyn pilviyhteydellä tai ilman. Koneoppimisalgoritmit ovat myös oleellinen osa alkuperäistä saapuvien näytteiden lajittelua ja luokittelua sekä niiden asettelua kuvitteelliselle ”kyberturvakartalle”.

ESET on kehittänyt oman sisäisen koneoppimisohjelmansa. Se käyttää neuraaliverkkojen tehoa (kuten syväoppimista ja pitkäkestoista lähimuistia) ja itse valitun kuuden luokittelualgoritmin ryhmää. Tällä tavalla se voi muodostaa yhdistetyn tuloksen, joka auttaa merkitsemään saapuvan näytteen puhtaaksi, mahdollisesti ei-toivotuksi tai haitalliseksi.

ESETin koneoppimisohjelma on hienosäädetty tekemään yhteistyötä muiden suojaavien tekniikoiden, kuten DNA:n, sandboxin ja muistianalyysin kanssa, sekä purkamaan toiminnallisia ominaisuuksia. Näin tunnistus on paras mahdollinen, ja vääriä hälytyksiä ilmenee mahdollisimman vähän.

Tarkistinkokoonpano ESET-tuotteen lisäasetuksissa

ESET Windows -kodintuotteet (versiosta 13.1 alkaen)

ESET Windows -päätelaitetuotteet (versiosta 7.2 alkaen)