Bank- og betalingsbeskyttelse

Sikker bank og browsing er et ekstra beskyttelseslag, der er udviklet for at beskytte dine økonomiske data under onlinetransaktioner.

ESET HOME Security Premium og ESET HOME Security Essential indeholder en indbygget liste over foruddefinerede websteder, der udløser åbning af en sikker browser. Du kan tilføje et websted eller redigere listen over websteder i konfigurationen af produktet.

Aktivér Beskyt alle browsere for at starte alle understøttede webbrowsere i sikker tilstand.

Du kan finde flere oplysninger om denne funktion ved at læse følgende artikler i ESETs vidensbase:

Hvordan bruger jeg Sikker bank og browsing?

Sæt Sikker bank og browsing på pause i ESET Windows-produkter til hjemmet

Sikker bank og browsing – almindelige fejl

Det er nødvendigt at anvende HTTPS-krypteret kommunikation for at udføre beskyttet browsing. Sikker bank og browsing understøttes af følgende browsere:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0

Åbn Sikker bank og browsing i din foretrukne webbrowser

Når du åbner Sikker bank og browsing direkte fra fanen Værktøjer i produktmenuen, åbnes det i den webbrowser, du benytter som standard. Ellers omdirigeres websteder fra listen over beskyttede websteder til den samme type webbrowser, der er sikret af ESET, når du åbner din foretrukne webbrowser (ikke fra produktmenuen).