DNA-registreringer

Registreringstyper dækker alt fra meget specifikke hashfiler til ESET DNA-registreringer, der er komplekse definitioner af skadelig funktionsmåde og malwareegenskaber. Mens skadelig kode nemt kan redigeres eller sløres af hackere, er det ikke så nemt at ændre funktionsmåden for elementer, og ESET DNA-registreringer er designet til at udnytte dette princip.

Vi udfører en omfattende analyse af kode og udtrækker "gener", der er ansvarlige for dens funktionsmåde, og samtidig konstruerer vi ESET DNA-registreringer, som bruges til at få adgang til potentielt mistænkelig kode, uanset om den findes på disken eller i den kørende proceshukommelse. DNA-registreringer kan identificere bestemte kendte eksempler på malware, nye varianter af en kendt malwaregruppe og selv hidtil uset eller ukendt malware, der indeholder gener, som indikerer skadelig funktionsmåde.